Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κρούσμα αφρικανικής πανώλης των χοίρων στις Σέρρες

Την ύπαρξη κρούσματος Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων σε μικρή οικόσιτη χοιροτροφική εκμετάλλευση στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, επιβεβαίωσε το Τμήμα Μοριακής Διαγνωστικής Αφθώδους Πυρετού, Ιολογικών, Ρικετσιακών και Εξωτικών Νοσημάτων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, της οποίας το εργαστήριο είναι Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς για τη

Στο Συνταγματικό Δικαστήριο προσφεύγουν...γουρούνια

Τη νομική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει η φιλοζωϊκή οργάνωση PETA, επιδιώκοντας την άμεση τροποποίηση της γερμανικής νομοθεσίας για τη στείρωση των χοίρων. Ως προσφεύγοντες στη Δικαιοσύνη αναφέρονται... τα ίδια τα ζώα.

Χωρίς αναισθησία!

Τι φταίνε τα ζωντανά;

Βλέπουμε τη μια τους ένστολους να κατεβάζουν σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας γάιδαρο, την άλλη τους αγρότες στο Ρέθυμνο να βάφουν γουρούνια με σπρέι και να τα περιφέρουν στους δρόμους της πόλης. Και όλα αυτά για να δείξουν την αντίθεσή τους με το ασφαλιστικό.

Αγρότες στο Ρέθυμνο έβαψαν γουρούνια με σπρέι (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Σε μια ακραία μορφή διαμαρτυρίας προχώρησαν οι αγρότες στο Ρέθυμνο, οι οποίοι έβαψαν γουρούνια με σπρέι χρώματος θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την οργή τους για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και παράλληλα την αποστροφή τους προς όλα τα κόμματα.

Subscribe to γουρούνια