Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εισφορά αλληλεγγύης: Προς κατάργηση σε συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους - Ερχεται το σύστημα μπόνους

Στην επέκταση του μέτρου της οριστικής κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, στο δημόσιο και στους συνταξιούχους, από το 2023, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείου Οικονομικών.

Μέσω του gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα

Από σήμερα οι πολίτες μπορούν να βεβαιώνουν ψηφιακά την υπογραφή τους τους σε κάθε είδους έγγραφο ή συμφωνητικό μέσω του gov.gr καθώς είναι διαθέσιμες δυο νέες υπηρεσίες, η «Ψηφιακή Βεβαίωση Εγγράφου» και η «Ψηφιακή Βεβαίωση Ιδιωτικού Συμφωνητικού».

Απόφαση - σταθμός από ΣτΕ για το Δημόσιο: Διάλειμμα 15′ ανά δίωρο εργασίας μπροστά στον υπολογιστή

Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ, τα ΝΠΔΔ και στους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα οι οποίοι καθημερινά χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είναι μπροστά από οθόνες, ανά δύο ώρες πρέπει να διακόπτουν την εργασία τους, είτε γ

Επιστρέφουν με self tests οι δημόσιοι υπάλληλοι – Ποιοι άλλοι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν – Αναλυτικά όσα ισχύουν

Επεκτείνεται στο σύνολο των εργαζομένων των δημοσίων υπηρεσιών η υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου (αυτοδιαγνωστικού, rapid ή μοριακού) σε εβδομαδιαία βάση.

Με τρία ωράρια οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο - Τι ισχύει για γονείς με παιδιά στο Γυμνάσιο

Με το αναγκαίο προσωπικό και σε τρια ωράρια θα λειτουργεί το δημόσιο από τη Δευτέρα καθώς θα ισχύει το γενικό lockdown που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός την Πέμπτη όπως διευκρίνισε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τροπολογία – ανάσα για τις ρυθμίσεις οφειλών προς το Δημόσιο

Οι νέες ευνοϊκές διατάξεις για τις ρυθμίσεις οφειλών και την παροχή δεύτερης ευκαιρίας στους οφειλέτες του Δημοσίου, περιλαμβάνονται σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Απεργία στο Δημόσιο: 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 15 Οκτωβρίου

Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, τα αιτήματα είναι τα εξής:

Στα 1,72 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου

Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της γενικής κυβέρνησης προς τους ιδιώτες, ανήλθαν τον Αύγουστο στο ποσό των 1,727 δισ. ευρώ.

Τον προηγούμενο μήνα το ποσό έφτανε τα 1,706 δισ ευρώ, όπως προκύπτει από τα μηνιαία στοιχεία για την πορεία των οφειλών του Δημοσίου που δόθηκαν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Υπουργικό Συμβούλιο: Τι αλλάζει στις προσλήψεις στο Δημόσιο - Πως θα διεξάγονται οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ

Την υιοθέτηση νέου θεσμικού πλαισίου στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και ενδυνάμωσης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) εισηγήθηκε σημερινό υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Εσωτερικών

Τηλεργασία στο δημόσιο για τις ευπαθείς ομάδες – Μάσκα παντού

Τη χρήση μάσκας από όλους τους υπαλλήλους και όλους τους πολίτες που έρχονται σε επικοινωνία με τις δημόσιες υπηρεσίες με φυσική παρουσία, καθώς και η δυνατότητα προσέλευσης και αποχώρησης στις υπηρεσίες σε τρία ωράρια λειτουργίας με ισοκατανομή του προσωπικού, υποδεικνύει εγκύκλιος που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (17/8) ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης

Θεοδωρικάκος: Κλιμακωτό ωράριο και τηλεργασία για τους δημοσίους υπαλλήλου λόγω κορωνοϊού

Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που είχε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, με τους Προέδρους της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ, κ.κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και Δημήτρη Παπαστεργίου και με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, για τον κορωνοϊό, επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ.

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Κατατέθηκε νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα στη Βουλή να ζητά κατά προτεραιότητα ελέγχους από το Ελεγκτικό Συνέδριο

Νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο αφορά το Ελεγκτικό Συνέδριο και δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα στη Βουλή να ζητά κατά προτεραιότητα ελέγχους στο Δημόσιο, κατατέθηκε σήμερα.

Το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση-Αποζημιώνονται οι συγγενείς των θυμάτων της Marfin

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία ενημέρωσε ότι το Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση για την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων της Marfin.

Subscribe to Δημόσιο