Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αρναούτογλου: Έρχεται «διπλό» χτύπημα της κακοκαιρίας

Ο καιρός αλλάζει καθώς έρχεται κακοκαιρία με ακραία φαινόμενα και ισχυρούς ανέμους. Έτσι, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ για τις απότομες μεταβολές, καθώς μπαίνουμε σε πιο φθινοπωρινό κλίμα.

Τέλος το "χτύπημα" της κάρτας για τους δημοσίους υπαλλήλους – Ψηφιακός έλεγχος ωραρίου

Στην ψηφιακή εποχή μπαίνει άλλη μία λειτουργία του Δημοσίου και αυτή δεν είναι άλλη από την τήρηση του ωραρίου. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στο "χτύπημα" της κάρτας στις απλές συσκευές σήμανσης (ρολόγια) και τα σχετικά βιβλία στα οποία υπογράφουν οι υπάλληλοι κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από την υπηρεσία.

Αυτή είναι η βόμβα που εξουδετερώθηκε στου Ζωγράφου - Ήθελαν τουλάχιστον τραυματίες

Για "τυφλό" χτύπημα μιλούν οι Αστυνομικοί

Φωτογραφία από τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στον μαντρότοιχο της Πανεπιστημιούπολης, απέναντι από το Α.Τ. Ζωγράφου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Συναγερμός στην Ολλανδία – Τζιχαντιστές σχεδίαζαν τεράστιο χτύπημα με παγιδευμένα αυτοκίνητα

Οι εισαγγελικές αρχές της Ολλανδίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνέλαβαν δύο άνδρες με την υποψία ότι σχεδίαζαν μια ισλαμιστική επίθεση «με ένα ή περισσότερα παγιδευμένα αυτοκίνητα» ή με γιλέκα με εκρηκτικά.

Εν μέσω EURO 2016 ήθελαν να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη οι τζιχαντιστές

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας «Liberation», ένας εκ των συλληφθέντων για τις επιθέσεις στι Βρυξέλλες, ομολόγησε σχέδιο για χτύπημα στη διάρκεια του EURO 2016, το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

Subscribe to χτύπημα