Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ερχονται νέες τιμές στα διόδια από το 2022 - Πού θα σημειωθούν αυξήσεις

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 θα ισχύσουν οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους, Πατρών – Αθηνών, Αντιρρίου - Ιωαννίνων και Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου – Σπάρτης.

Ψωμί... πολυτελείας - Αυξήσεις-«φωτιά» - Τι λένε οι αρτοποιοί - Φόβοι για λουκέτα

Αυξήσεις «φωτιά» αναμένονται τόσο στο ψωμί όσο και γενικότερα στα αρτοσκευάσματα με τους ιδιοκτήτες αρτοποιείων να μην ξέρουν πότε αναμένεται να σταματήσει η… ανηφόρα των τιμών.

Διευκρινίσεις Άδωνι για την τιμή του καφέ και τα 5 ευρώ: «Δεν εννοούμε...»

Διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης σχετικά με τις αυξήσεις στον καφέ, σε σχέση με αυτά που του αποδόθηκαν, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Αυξήσεις "φωτιά": Σε ποια προϊόντα αναμένονται οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις

Ένα εκρηκτικό μείγμα αύξησης της τιμής του φυσικού αερίου, καταστροφής των καλλιεργειών από τον έντονο καύσωνα και τις πυρκαγιές, αλλά και τα απόνερα της πανδημίας, φέρνουν ανατιμήσεις σε δεκάδες είδη πρώτης ανάγκης.

Συντάξεις-Όρια ηλικίας: Ποιοι γλιτώνουν τα 67 και τι αυξήσεις παίρνουν - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Προθεσμία 8 μηνών για να γλιτώσουν την αύξηση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 και να κατοχυρώσουν συντάξεις με όρια ηλικίας κάτω των 62 ετών έχουν οι παλαιοί -πριν από το 1993- ασφαλισμένοι στα Ταμεία μισθωτών, αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών, αξιοποιώντας τα «παράθυρα» της νομοθεσίας που θα κλείσου

Συντάξεις: Αυξήσεις 150 ευρώ τον μήνα και αναδρομικά άνω των 3.000 ευρώ μετά το Πάσχα - Οι δικαιούχοι

Μηνιαίες αυξήσεις άνω των 150 ευρώ και αναδρομικά άνω των 3.000 ευρώ θα λάβουν μετά το Πάσχα περίπου 500.000 συνταξιούχοι που έχουν 30 έτη και άνω ασφάλισης. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ έχουν ετοιμάσει τις μηχανογραφικές εφαρμογές που θα «τρέξουν» τους επανυπολογισμούς σε 1 εκατ.

Αυξήσεις στις συντάξεις και αναδρομικά έως 4.386 ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και τα ποσά

Μποναμάς άνω των 4.000 ευρώ έρχεται για παλαιούς και νέους συνταξιούχους με την εν μέρει αποκατάσταση των συντάξεων από τις περικοπές του 2016. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η αρχή γίνεται με την αύξηση που θα πάρουν οι πρώτοι 253.187 συνταξιούχοι στις επικουρικές τους συντάξεις με την πληρωμή της μεθεπόμενης Τρίτης 2 Ιουνίου.

Επικουρικές συντάξεις: Αυξήσεις σε 250.000 δικαιούχους από 2 Ιουνίου

Στις 2 Ιουνίου αποκαθίστανται οι επικουρικές συντάξεις 250.000 συνταξιούχων που υπέστησαν μείωση με τον νόμο Κατρούγκαλου, ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης το πρωί της Κυριακής σε τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως εξήγησε, η εξέλιξη αυτή αφορά σε συμμόρφωση των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου.

Αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου τον Φεβρουάριο

Στα 1,539 δισ.ευρώ οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου τον Φεβρουάριο 2020

Στο ποσό των 1,539 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2020 οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα έναντι του ποσού των 1,426 δισ. ευρώ στο οποίο ανέρχονταν τον προηγούμενο μήνα Ιανουάριο.

Χαμηλοί μισθοί αλλά ακριβά διαμερίσματα – Πήραν «φωτιά» οι τιμές το 2019

Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες αυξήσεις

Οι μισθοί μπορεί να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα στην Ελλάδα, ωστόσο η αύξηση στις τιμές των διαμερισμάτων συνεχίζεται, με ό,τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο για τους πολίτες.

Subscribe to Αυξήσεις