Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνεργασία του μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και μουσείου  Μανιταριών με το National Geographic

Συνεργασία του μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και μουσείου Μανιταριών με το National Geographic

Εκτός από το National Geographic που όλοι γνωρίζουμε, κάτι που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι διοργανώνει και ταξείδια. Ταξείδια και εμπειρίες σε ξεχωριστά μέρη του κόσμου για ανθρώπους πιο…«ψαγμένους»...

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εξερεύνηση του πλανήτη και των πολιτισμών του, εδώ και περίπου 130 χρόνια, σχεδιάζει την αποκόμιση συναρπαστικών εμπειριών για όλους όσοι συμμετέχουν στα ταξείδια του.

Η επιλογή γίνεται από ειδικό προσωπικό, το οποίο αφού έχει ζήσει το ίδιο σειρά εμπειριών σε διαφορετικά μέρη της γης, επιλέγει αυτές που αρμόζουν περισσότερο στην φιλοσοφία του.

Έτσι, έχει επιλεγεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, καθώς και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο, για ταξείδια του στην Ελλάδα. Ήδη έχει λάβει μέρος η πρώτη ομάδα των επισκεπτών, οι οποίοι δήλωναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία αυτή.

Πρόκειται για ένα γεγονός «ιδιαίτερα τιμητικό, αλλά και με τεράστια συμβολική αξία, αφού εκτός των άλλων, δείχνει τις δυνατότητες της χώρας μας να προσφέρει δραστηριότητες και εμπειρίες που «αγγίζουν» ακόμα και τεράστιους οργανισμούς όπως το National Geographic».

Το Μουσείο βραβεύεται κάθε χρόνο από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο, TripAdvisor, ενώ το ίδιο, καθώς και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει βραβεύτηκαν στα πρόσφατα TourismAwards 2019.