Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κορωνοϊός: Σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη-Τσίπρα (εικόνες)

Τι συμφώνησαν Μητσοτάκης-Τσίπρας για τον κορωνοϊό (εικόνες)

Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για το κυβερνητικό σχέδιο, απάντησε στις ερωτήσεις του και τόνισε ότι οποιαδήποτε εποικοδομητική πρόταση για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι καλοδεχούμενη, τόσο από τον ίδιο όσο και από τα αρμόδια υπουργεία.

Και οι δύο τόνισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι». Ακολουθεί η τηλεδιάσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά.

Συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες ο κύκλος των ενημερωτικών επαφών

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον κορωνοϊό, θα έχει αύριο Τρίτη τηλεδιασκέψεις με τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 13:00, και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, στις 13:30.

Την Τετάρτη, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει επίσης τηλεδιάσκεψη με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησαν με τη βιντεοκλήση που έχει από τις 18:00 με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ενώ στις 19:00 θα ακολουθήσει η βιντεοκλήση με τη Φώφη Γεννηματά.

Νωρίτερα σήμερα, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε τα νέα μέτρα τα οποία λαμβάνει η κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και την υποχρεωτική κατ' οίκον απομόνωση, επί 14 ημέρες, για όλους όσοι επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

τηλεδιασκεψη
 

τηλεδιασκεψη