Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ηλιόπουλος για Πελώνη: Προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη η στρατηγική της έντασης

Ηλιόπουλος για Πελώνη: Προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη η στρατηγική της έντασης

«Η κ. Πελώνη καλό είναι να βρει να πει μια συγνώμη για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας» δηλώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι, με αυτό τον τρόπο «κάνουν ξεκάθαρο ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του κου Μητσοτάκη η στρατηγική της έντασης και του διχασμού μήπως και καταφέρει να κρύψει την αποτυχία της κυβέρνησής του σε κάθε μέτωπο. Σε αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο δεν θα τους ακολουθήσουμε».

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

Η κα Πελώνη καλό είναι να βρει να πει μια συγνώμη εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας που παρά το παρατεταμένο για 5 μήνες λοκνταουν έχει οδηγήσει για μια ακόμη φορά τα νοσοκομεία στο κόκκινο, χειρουργεία να αναστέλλονται και χιλιάδες συμπολίτες μας να υποφέρουν.

Μια συγνώμη για τη σκανδαλώδη διαχείριση των δημοσίων πόρων με αναθέσεις σε ημέτερους.

Μια συγνώμη για την ανηθικότητα των παράνομων εμβολιασμών στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα που παίρνουν τη σειρά ευπαθών συμπολιτών μας.

Αντί αυτού επιμένει με ανήθικο και διχαστικό τρόπο να αμφισβητεί τη προσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της Προοδευτικής παράταξης στους δημοκρατικούς θεσμούς και στο κράτος δικαίου.

Έτσι όμως κάνουν ξεκάθαρο ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του κου Μητσοτάκη η στρατηγική της έντασης και του διχασμού μήπως και καταφέρει να κρύψει την αποτυχία της κυβέρνησής του σε κάθε μέτωπο. Σε αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο δεν θα τους ακολουθήσουμε.