Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαρίτσης: Δεν περιμέναμε ο κ. Δένδιας να απαντά εξ ονόματος των πατριδοκάπηλων που εξέθρεψε η ΝΔ προεκλογικά

Χαρίτσης: Δεν περιμέναμε ο κ. Δένδιας να απαντά εξ ονόματος των πατριδοκάπηλων που εξέθρεψε η ΝΔ προεκλογικά

«Δεν περιμέναμε ο κ. Δένδιας να απαντάει εξ ονόματος των πατριδοκάπηλων που το κόμμα του εξέθρεψε προεκλογικά. Περιμέναμε να τους καταδικάσει», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. κάλεσε να απαντήσουν οι ψευδο-υπερπατριώτες στο ερώτημα αν είναι προσβολή ή παράσημο τα όσα λέει ο Τσαβούσογλου για την κυβέρνησή του», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, με ανάρτησή του στο facebook.

Ο ίδιος προσθέτει ότι το γεγονός ότι ο κ. Δένδιας «έσπευσε να απαντήσει δεν το λες και τιμητικό για τον ίδιο. Δεν περιμέναμε να απαντάει εξ ονόματος των πατριδοκάπηλων που το κόμμα του εξέθρεψε προεκλογικά. Περιμέναμε να τους καταδικάσει».

«Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να επεδείκνυε έστω και μέρος αυτών των αντανακλαστικών απέναντι στην πρωτοφανή τουρκική προκλητικότητα και όχι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει ο Αλ.Χαρίτσης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι πρωτοφανές πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας να επικαλείται δηλώσεις Τούρκου Υπουργού, διεκδικώντας την... παρασημοφόρησή του».