Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δεν πέρασε η προβοκάτσια

Δεν πέρασε η προβοκάτσια

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Γιάννη Στουρνάρα για δημοσιονομική εκτροπή που δήθεν θα προκαλέσει το πακέτο παροχών που ψήφισε η κυβέρνηση ήταν στοχευμένες για να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά των ακραίων παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ο Γιάννης Στουρνάρας επιχείρησε να στήσει μια προβοκάτσια σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα παραμονές της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

ΜΟΝΟ που το κλίμα στην Ευρώπη έχει διαφοροποιηθεί κι αυτό φάνηκε από την αντίδραση Μοσκοβισί ο οποίος αγνόησε επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ο Γιάννης Στουρνάρας επανήλθε χθες στις γνωστές θεωρίες του στην εναγώνια προσπάθειά του να ενεργοποιήσει κανέναν από τους σκληρούς δανειστές, δημιουργώντας θέμα στην κυβέρνηση.

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε ο κεντρικός τραπεζίτης λειτουργεί σαν κομματάρχης του Κυριάκου Μητσοτάκη αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.

ΑΥΤΟ το γνωρίζουν πολύ καλά στο Μαξίμου και γι’ αυτό δεν δίνουν σημασία στα λεγόμενά του.

ΤΟ ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι ο Στουρνάρας θα συνεχίσει να κινδυνολογεί γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τολμάει να αμφισβητήσει το πακέτο του Αλέξη Τσίπρα το οποίο αναγκάστηκε να ψηφίσει κι ο ίδιος στη Βουλή.

ΒΕΒΑΙΑ η κινδυνολογία του Γιάννη Στουρνάρα εκθέτει ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο βρίσκεται μονίμως σε ανοιχτή γραμμή.