Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παραδοχή Πελώνη: «Η απαγόρευση από τις 19:00, δημιούργησε μεγαλύτερη συμφόρηση»  Πηγή: www.rosa.gr

Παραδοχή Πελώνη: «Η απαγόρευση από τις 19:00, δημιούργησε μεγαλύτερη συμφόρηση»

«Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 19:00 δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα» παραδέχθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, που έσπευσε να σιγάσει τις κυβερνητικές διαρροές περί ανοίγματος τονίζοντας πως δεν θα υπάρξουν μέτρα χαλάρωσης, αλλά παρεμβάσεις για την καλύτερη εφαρμογή τους.

Όσους αντέδρασαν στην απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 19.00 το απόγευμα τα ΣΚ, επιβεβαίωσε με τη σημερινή της τοποθέτηση η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, που παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο μέτρο, μόνο μεταλύτερη ζημιά προκαλεί. 

Με την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων, η εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης παραδέχθηκε πως το συγκεκριμένο μέτρο δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν, αφού όπως δήλωσε η ίδια «Δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, δημιούργησε μεγαλύτερη συμφόρηση και κόπωση στους πολίτες».

Επιπρόσθετα, μιλώντας στο Θέμα 104,6 για τις ανακοινώσεις που θα υπάρξουν το απόγευμα, η Αριστοτελία Πελώνη, τόνισε: «Δεν μιλάμε για χαλάρωση των μέτρων. Δεν είναι η στιγμή για άνοιγμα, είναι η λάθος ορολογία», ξεκαθαρίζοντας πως βασικό ζητούμενο είναι «η καλύτερη εφαρμογή των μέτρων που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν την ψυχολογική κόπωση της κοινωνίας».

«Άρα, μιλάμε για στοχευμένες παρεμβάσεις ώστε να διευκολυνθεί η εφαρμογή και η τήρηση των μέτρων. Πρέπει να είμαστε ανοικτοί στο να υπάρξουν προσαρμογές και να διορθωθούν επιμέρους μέτρα που ενδεχομένως να μη λειτούργησαν», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.