Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η χειρονομία Μουντζούρη που εξόργισε το Μαξίμου: «Να κι αν είναι οργισμένος!» (βίντεο)

Η χειρονομία Μουτζούρη που εξόργισε το Μαξίμου: «Να κι αν είναι οργισμένος!» (βίντεο)

Την οργή στο Μαξίμου φαίνεται να έχει προκαλέσει μια κίνηση όχι και τόσο… κόσμια του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη. Ο περιφερειάρχης μιλώντας στο τηλέφωνο με με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, κάνει την χαρακτηριστική κίνηση προς τα γεννητικά του όργανα, λέγοντας «Να κι αν είναι οργισμένος» ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μουτζούρης στην ίδια συζήτηση  ακούγεται να δηλώνει πατριώτης και να χαρακτηρίζει τα ΜΑΤ που πήγαν στο νησί της Λέσβου, ως «στρατό κατοχής, στρατό του Ερντογάν».

Αν και δηλώνει “λογικός άνθρωπος”, όπως ακούγεται να λέει, στη συνέχεια ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι». «Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό, γιατί τώρα τον έχει πιάσει…» συστήνει μάλιστα στον κ. Γεραπετρίτη, λέγοντας ότι διαβάζει σε διάφορα sites ότι ο πρωθυπουργός είναι οργισμένος με τον ίδιο. «Ε, κι εγώ μπορώ να σου πω, να κι αν είναι οργισμένος» προσθέτει, συνοδεύοντας τα λόγια του με την χαρακτηριστική κίνηση.

Παράλληλα, αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να μην πάει στην προγραμματισμένη με τον πρωθυπουργό συνάντηση την Πέμπτη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κυβερνητικές πηγές: Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη
Κυβερνητικές πηγές, σχολίαζαν πως «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς». για να προσθέσουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».