Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλείνει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας «Έθνος»

Ημερήσιο «Έθνος» τέλος

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση της αναστολής της ιστορικής εφημερίδας.

«Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31 Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εφημερίδας 

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ωστόσο, ότι το site της εφημερίδας θα συνεχίσει τη λειτουργεί κανονικά, ενώ κανονικά συνεχίζεται και η έκδοση του κυριακάτικου φύλλου.

Το φύλλο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη θα είναι το τελευταίο καθώς η έκδοση του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας θα σταματήσει από τις 31 Ιουλίου.

Όπως ανακοινώθηκε τους εργαζόμενους, δημοσιογράφους και τεχνικούς, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας μέρους του προσωπικού, με τη συνέχιση της έκδοσης του κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας.

Ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας είχε εξαγοράσει την εφημερίδα «Έθνος» στις 29 Ιουλίου του 2017 έναντι τιμήματος περίπου 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και ΔΕΝ είναι λίγοι εκείνοι που ερμηνεύουν την κίνηση του ως κίνηση από επένδυσης…

Η επίσημη ανακοίνωση της εκδοτικής εταιρείας έχει ως εξής: 

«Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31  Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ. 

Παραμένει, όμως, κοντά σας το εβδομαδιαίο φύλλο μας, το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - πλούσιο σε ένθετα, περιοδικά και προσφορές, με ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις πρώτης γραμμής- καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα μας ethnos.gr με όλες τις ειδήσεις, πάντοτε αξιόπιστα, έγκυρα και ταχύτατα.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας τίμησαν μέχρι σήμερα με την καθημερινή αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο και τους καλούμε να μας ακολουθήσουν στο  κυριακάτικο και διαδικτυακό ταξίδι μας προς την ενημέρωση και τη γνώση».