Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρης Σερβετάλης: Τον κατακεραύνωσε η Φαίη Κοκκινοπούλου - «Καλοπληρωμένος κι ο μόνος ανεμβολίαστος»

Αρης Σερβετάλης: Τον κατακεραύνωσε η Φαίη Κοκκινοπούλου - «Καλοπληρωμένος κι ο μόνος ανεμβολίαστος»

Ο Αρης Σερβετάλης... μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει για εμβολιασμένους θεατές, την ώρα που οι ανεμβολίαστοι «τρώνε» πόρτα από τα θεάματα, λόγω των νέων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου κατακρίνει την κίνηση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση, καυτηριάζοντας την απόφασή του, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί τους κι όχι μόνο, μαστίζονται από την ανεργία. Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση και με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επέκρινε τη στάση του συναδέλφου της και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι». Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση «Ρινόκερος»!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


 

Η ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου για τον Αρη Σερβετάλη

"Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση "Ρινόκερος") αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε."