Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυστηρή προειδοποίηση Χαρδαλιά για κορωνοϊό: Κορύφωση της πανδημίας μέχρι τα τέλη Απριλίου

Αυστηρή προειδοποίηση για κορωνοϊό: Κορύφωση της πανδημίας μέχρι τα τέλη Απριλίου

Τι είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς: Έχουμε τρόπο να επιβάλουμε την καραντίνα μέσω της αυστηρής αστυνόμευσης, εάν το αίσθημα ατομικής ευθύνης δεν εφαρμοστεί - Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης, καθώς τα δύσκολα… είναι μπροστά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης, την ώρα που στην κυβέρνηση εξετάζουν να πάρουν παράταση ενός μήνα τα μέτρα, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και εναλλακτικά σενάρια αυστηροποίησης των υφιστάµενων µέτρων, προκειµένου να διατηρηθεί ο ρυθµός εξάπλωσης του ιού σε ανεκτά για το ΕΣΥ επίπεδα…

«Έχουμε τρόπο να επιβάλουμε την καραντίνα μέσω της αυστηρής αστυνόμευσης, εάν το αίσθημα ατομικής ευθύνης δεν εφαρμοστεί», υπογράμμισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κρούει στους πολίτες για την εξάπλωση του κορωνοϊού, μιλώντας σε Κυριακάτικη εφημερίδα. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης, καθώς τα δύσκολα… είναι μπροστά.

Το Σάββατο (28/03) ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε ότι στη χώρα μας μέχρι στιγμής ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με βάση τα στοιχεία που «δίνουν» τα καλά σενάρια. «Στις 15 Απριλίου θα δούμε αν τα μέτρα απέδωσαν», ανέφερε και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Αναφερόμενος σε περιπτώσεις επιπόλαιων και ανεύθυνων πολιτών που τον εξόργισαν, ανέφερε: «Δεν μπορεί κανείς ελαφρά τη καρδία να διασπά μία εθνική προσπάθεια. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων. Οι άνθρωποι εκείνοι που έλεγαν πως «έχω δουλειές» και «πάω στο χωριό μου» λειτούργησαν ανεύθυνα».

Είναι συλλογική».