Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πυροβολισμοί στον Διόνυσο: Ένας άνδρας νεκρός – Συνελήφθη ο δράστης

Για μία... διαρροή σε ρολόι ύδρευσης η άγρια δολοφονία στο Διόνυσο

Θανάσιμα τραυματίστηκε 53χρονος δημοτικός υπάλληλος έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από 77χρονο, το πρωί, στον Διόνυσο.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της εν ψυχρώ δολοφονίας στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, όπου λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας ένας 77χρονος έστησε καρτέρι θανάτου σε έναν 53χρονο υπάλληλο της υπηρεσίας ύδρευσης.

Από τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, αφορμή για το τραγικό περιστατικό ήταν η διαμάχη που είχαν οι δύο άνδρες για μία βλάβη στο ρολόι ύδρευσης του σπιτιού που διέμενε ο 77χρονος. Ο ηλικιωμένος άνδρας κατηγορούσε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Διονύσου και προσωπικά τον 53χρονο ως προϊστάμενο ότι παρά τις οχλήσεις του, δεν είχε επιδιορθωθεί το πρόβλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν από το φονικό οι δύο άνδρες είχαν λογομαχήσει ξανά, με τον 77χρονο να πηγαίνει σπίτι του να παίρνει ένα πιστόλι που κατείχε και να επιστρέφει στο αμαξοστάσιο. Εκεί περίμενε τον 53χρονο και μόλις τον είδε μόνο του, πυροβόλησε 3 φορές εναντίον του τραυματίζοντας τον θανάσιμα με μία σφαίρα στο κεφάλι. Στη συνέχεια επέστρεψε ξανά στο σπίτι του, με τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο να του περνούν άμεσα χειροπέδες.

Τέλος, όπως ανέφερε σε ΜΜΕ ο δήμαρχος Διονύσου, ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. "Είμαι συντετριμμένος από το γεγονός. Από ό,τι μάθαμε ο ηλικιωμένος είχε ψυχολογικά προβλήματα και συχνά - πυκνά διαμαρτυρόταν για τη διαρροή και ερχόταν στον Δήμο και έκανε παράπονα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλαφατέλης.