Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέα στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ στις 19 Νοεμβρίου

Νέα στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ στις 19 Νοεμβρίου

Μετά την 24ωρη απεργία που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, τα σωματεία ανακοίνωσαν νέα στάση εργασίας για την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, μετά την απώλεια του εκλιπόντος συναδέλφου τους, Πέτρου Γιάμαλη, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην κηδεία του.\

Η τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 14:00.

Τη στάση εργασίας εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζόμενων της ΣΤΑΣΥ προκειμένου οι συνάδελφοι του εκλιπόντος εργοδηγού της εταιρείας να παρεβρεθούν στην κηδεία του. Η ανακοίνωση των σωματείων: «Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00. Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του.