Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υπ. Εσωτερικών: Αλλαγές σε μετατάξεις, επιλογή προϊσταμένων και διαδικασίες ΑΣΕΠ

Επιτάχυνση διαδικασιών στην κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων και των διαδικασιών προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, καθώς και τροποποιήσεις στο σύστημα επιλογής προϊσταμένων περιλαμβάνει το νομοσχέδιο - σκούπα του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή και αύριο Δευτέρα θα συζητηθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Σήμερα ξεκινά η διαδικασία των αιτήσεων μετατάξεων και αποσπάσεων

Χθες, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) και στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (www.apografi.gov.gr), τα αιτήματα των φορέων που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας για την κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και απόσπαση.

Όλη η Αλήθεια για τις μετατάξεις στην δήθεν «Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού»

Η ρουσφετολογία συνεχίζεται και όταν παύει να υπάρχει φωτιά, δημιουργείται «καπνός» με fake news. Δημοφιλής ιστοσελίδα προέβη σήμερα 10/6/2019 σε αναδημοσίευση από χρήστη των social media με ταυτόχρονο «δήθεν» ρεπορτάζ. Είναι όμως έτσι; Πάμε να δούμε τι ισχύει:

 

Αλλαγές σε μετατάξεις και αποσπάσεις στο Δημόσιο

ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Αλλαγές στις μετατάξεις και τις αποσπάσεις στο Δημόσιο έρχονται με το ενιαίο σύστημα κινητικότητας, που θα θεσμοθετήσει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης εντός του Ιουνίου.

Subscribe to μετατάξεις