Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πασχάλης Ταρούχας για Φιλιππίδη: Μαζί σας μέχρι το τέλος κορίτσια

Θέση υπέρ των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη πήρε ο Πασχάλης Τσαρούχας, μετά την προφυλάκιση του πρώτου και αφού αποφασίστηκε να διαγραφεί από το συλλογικό όργανο των ηθοποιών.

Ακόμη ένας ηθοποιός καλείται ως ύποπτος για βιασμό

Δεύτερος γνωστός ηθοποιός καλείται ως ύποπτος για να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης κακουργηματικής πράξης. Νωρίτερα ο εισαγγελέας άσκησε βαρύτατες διώξεις σε βάρος γνωστού κωμικού. 

Πασχάλης Τσαρούχας: Προσκόμισε πέντε νέες καταγγελίες στο ΣΕΗ

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε για τρίτη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας προκειμένου να καταθέσει νέα στοιχεία για τα τεκταινόμενα στο χώρο του θεάματος που έφτασαν στα χέρια του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Πασχάλης Τσαρούχας: Νέες καταγγελίες για πασίγνωστο πρωταγωνιστή και γνωστό ηθοποιό

Το κατώφλι του εισαγγελέα περνά για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας προκειμένου να προσκομίσει νέους φακέλους με καταγγελίες που αφορούν στα τεκταινόμενα στο χώρο του θεάματος.

Τσαρούχας: Θα καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών έφτασε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (24.02.2021) ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ως πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ο Πασχάλης Τσαρούχας κλήθηκε στον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση με τις καταγγελίες για σεξουαλική βία στο θέατρο.

Πασχάλης Τσαρούχας: Να σεβαστούμε όλες τις πλευρές, είναι πάρα πολύ σοβαρά αυτά τα ζητήματα

Για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έχουν συμβεί στο χώρο του θεάτρου μίλησαν ο πρόεδρος του συμβουλίου Πασχάλης Τσαρούχας, αλλά και η Λίλα Καφαντάρη αμέσως μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίασης του πειθαρχικού συμβουλίου. 

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Το δεύτερο παιδάκι του καλωσόρισε ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η σύντροφός του, Γιώτα, με την οποία είναι μαζί περίπου ένα χρόνο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Subscribe to Πασχάλης Τσαρούχας