Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Black Friday: Ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Τι αναμένεται για τη Cyber Monday

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως ο τζίρος της φετινής εκπτωτικής περιόδου Black Friday - Cyber Monday θα ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ και τα 3 εκατ. πωλήσεις, δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης.

Black Friday: Ημέρα μεγάλων εκπτώσεων με αισιοδοξία από τους καταστηματάρχες

Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι καταστηματάρχες καθώς σήμερα είναι η Black Friday και η κορύφωση μιας περιόδου εκπτώσεων. Οι καταναλωτές αναμένεται και φέτος να προχωρήσουν σε μεγάλο όγκο αγορών ωστόσο οι ειδικοί εφιστούν προσοχή για για τις προσφορές που διαφημίζονται.

Black Friday: Ο δεκάλογος που θα σώσει τους καταναλωτές από τις «παγίδες» της αγοράς

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με την ευκαιρία της Black Friday και με σκοπό την προστασία του καταναλωτικού κοινού, ανακοίνωσε τον δεκάλογο της Black Friday που φέτος είναι στις 26 Νοεμβρίου.

Black Friday: Ποια καταστήματα και αλυσίδες άρχισαν ήδη τις προσφορές

Σε ρυθμούς Black Firday κινούνται από το βράδυ της Πέμπτης οι μεγάλες αλυσίδες και τα εμπορικά καταστήματα καθώς άνοιξε η περίοδος με τις προσφορές τους που θα ολοκληρωθούν τη «Μαύρη Παρασκευή» και τη Cyber Monday. Ήδη από χθες το βράδυ τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν ξεκινήσει προσφορές σε προϊόντα κάτι που άλ

Black Friday: Αντίστροφη μέτρηση - Τί πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει το σαφάρι ενημέρωσης τιμών και προϊόντων είτε διαζώσης είτε κυρίως μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα προκειμένου να είναι έτοιμοι για τυχόν προσφορές εν όψει τόσο της Black Friday όσο και της Cyber Monday.

Black Friday: Τότε προγραμματίζουν οι Ελληνες τις αγορές τους για τα Χριστούγεννα

Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες καταναλωτές (59%) σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους την περίοδο της Black Friday, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας «Holiday Shopping Trends 2021» που πραγματοποίησε η Sitecore.

Σε ρυθμούς Black Friday ηλεκτρονικά καταστήματα και καταναλωτές

Εν μέσω της πανδημίας του κορvνοϊού και με την απαγόρευση λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων του λιανεμπορίου να ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η φετινή Black Friday θα είναι σίγουρα μια πολύ διαφορετική "Μαύρη Παρασκευή" για τους καταναλωτές.

Οδηγίες προς τους καταναλωτές ενόψει της «Black Friday», στις 27 Νοεμβρίου

Ενόψει των εμπορικών προσφορών της Black Friday στις 27 Νοεμβρίου, η οποία συχνά δημιουργεί την αίσθηση του «επείγοντος» στη λήψη απόφασης αγοράς, η γενική διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προ

Black Friday: Τι να προσέξετε για να αποφύγετε τις «παγίδες»

Ενόψει των εμπορικών προσφορών της Black Friday στις 27 Νοεμβρίου, η οποία συχνά δημιουργεί την αίσθηση του «επείγοντος» στη λήψη απόφασης αγοράς, η γενική διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διενέργεια των ηλεκτρονικών τους σ

Black Friday: Τι αλλάζει το lockdown στη μεγάλη ημέρα των εκπτώσεων

Έως και την τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου θα ισχύει το καθολικό lockdown σε ολόκληρη τη χώρα, όπως έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και, όπως είναι φυσικό, το κλείσιμο των καταστημάτων και η απαγόρευση κυκλοφορίας θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που θα διεξαχθεί η φετινή Black Friday, στις 27 Νοεμβρίου.

Κοντοζυγώνει η "Black Friday": Πότε πέφτει - Τι θα συμβεί με τις ουρές

Σε περίπου έναν μήνα από τώρα, στις 27 Νοεμβρίου, πέφτει η φετινή «Black Friday», η ημέρα που οι καταναλωτές περιμένουν κάθε χρόνο για να αναζητήσουν συμφέρουσες προσφορές και να πραγματοποιήσουν φθηνές αγορές. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό η φετινή «Black Friday» δεν θα είναι ίδια με τις προηγούμενες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Black Friday και Cyber Monday: Πώς μας... προέκυψαν και πότε "πέφτουν" οι δύο μέρες των εκπτώσεων

Ευκαιρίες να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές, σε περιόδους ή ημέρες με εκπτώσεις, θα έχουν οι καταναλωτές μέχρι το τέλος του 2019.

H Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών.

Μάθετε πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις και πότε «πέφτουν» Black Friday & Cyber Monday

Πλησιάζει ο πρώτος μήνας των εκπτώσεων για τη φετινή σεζόν, καθώς την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν 15 ημέρες. 

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

Πότε πέφτει φέτος η Black Friday

Φαίνεται πως η αμερικάνικη παράδοση της Black Friday καθιερώθηκε και στην Ελλάδα, καθώς φέτος θα είναι τρίτη της χρονία.

Η Black Friday 2018 είναι η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να σπεύσουν για τις αγορές τους σε τιμές ευκαιρίας στις 23 Νοεμβρίου.

Subscribe to Black Friday