Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνελήφθη ο πρώτος ύποπτος για τα τρομοδέματα στη Φλόριντα

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για το μπαράζ των τρομοδεμάτων προχώρησαν οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο, αξιωματούχους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του, καθώς και αν πρόκειται για μέλος κάποιας οργάνωσης. 

Βραζιλία: Συνέλαβαν ύποπτο για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος

Ύποπτο για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο εξυμνούσε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, συνέλαβε η ομοσπονδιακή αστυνομία του Ρίο οκτώ ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για έναν 28χρονο Βραζιλιάνο με καταγωγή από τον Λίβανο.

Σύλληψη 18χρονου υπόπτου για τρομοκρατία στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

«Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ»                                                     

Έναν 18χρονο συνέλαβε σήμερα η βρετανική αστυνομία στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, ως ύποπτο για αδικήματα τρομοκρατίας που συνδέονται με τον πόλεμο στη Συρία.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «ξεκλείδωσε» το iPhone υπόπτου

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι κατόρθωσε να ξεκλειδώσει το iPhone που χρησιμοποιούσε ένας από τους ενόπλους στο Σαν Μπερναντίνο των ΗΠΑ.

Μετά την εξέλιξη αυτή, απέσυρε τη νομική υπόθεσή του έναντι της Apple, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα διαχείρισης των κωδικοποιημένων πληροφοριών που αποθηκεύονται στα έξυπνα κινητά.

Subscribe to ύποπτος