Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τηλετύπος: Αίτηση αναστολής για το "μαύρο" στο MEGA

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Τηλέτυπος αιτήθηκε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης διακοπής του σήματος του MEGA.

Η ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA ορίστηκε για αυτήν την Τρίτη, στις 13:00 και ενώ η Digea έχει ανακοινώσει από την Τετάρτη, ότι στις τρεις το πρωί της Κυριακής θα κατεβάσει το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Tέλος το MEGA

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Ένα βήμα πιο κοντά στην πτώχευση και το «μαύρο» μετά από 26 χρόνια λειτουργίας βρίσκεται πλέον το Mega μετά το «ναυάγιο» στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος ΑΕ για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Νέα στάση εργασίας στο Mega

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ζητώντας να τους εξοφληθούν τα δεδουλευμένα και να δοθούν πειστικές απαντήσεις για την μελλοντική πορεία της εταιρείας.

Κατά της απόφασης Παππά για τις άδειες προσέφυγαν Ψυχάρης και Mega

Η Τηλέτυπος Α.Ε., η εταιρία πίσω από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega προσέφυγε κατά της απόφασης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών και συγκεκριμένα για τον «καθορισμό τιμής εκκίνησης για τις δημοπρατούμενες άδειες».

Το Mega ζητά από την Alpha Bank την αποδέσμευση 850.000 ευρώ για να πληρώσει μισθούς και δώρο Πάσχα

Με επιστολή της προς την Alpha Bank η διοίκησης της Τηλέτυπος ΑΕ, ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ζητά την αποδέσμευση περίπου 850.000 από τους λογαριασμούς της προκειμένου να πληρωθούν στους εργαζόμενους το δώρο του Πάσχα και το υπόλοιπο της μισθοδοσίας του Μαρτίου.

Τι ζητάνε οι τράπεζες ως την Τετάρτη το πρωί για να μην καταγγείλουν τα δάνεια του MEGA

Αυστηρούς όρους έχουν θέσει στους μετόχους της εταιρείας Τηλέτυπος που κατέχει τον τηλεοπτικό σταθμό Mega οι τράπεζες προκειμένου να μην καταγγείλουν τα δάνεια και να κατατάξουν την εταιρεία στους μη συνεργάσιμους δανειολήπτες

Αδιέξοδο στο Mega - 'Εκτακτη γενική συνέλευση και παραίτηση διευθύνοντος συμβούλου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ                    

Επιβεβαιώθηκε το αδιέξοδο στο MEGA, μετά και την συνεδρίαση, το μεσημέρι της Πέμπτης, του διοικητικού συμβουλίου της Τηλέτυπος.

Subscribe to Τηλέτυπος