Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στάση εργασίας στους δήμους: Συγκέντρωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ έξω από το ΥΠΕΣ

Αντιδρούν στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση

Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις οκτώ το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, για όλους τους εργαζόμενους των δήμων. Παράλληλα, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στις 10:30 το πρωί.

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Παρασκευή για τους συμβασιούχους του ΟΑΕΔ

Σε σημερινή της συνεδρίαση η ΑΔΕΔΥ ύστερα από το αίτημα του Συντονιστικού Αγώνα Εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, αποφάσισε να κηρύξει την στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ.

ΠΟΕΔΗΝ - Παναττική στάση εργασίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας

Σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).προχωρούν σε παναττική στάση εργασίας έως τις 11 π.μ.

Η ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε παναττική στάση εργασίας

Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αποφάσισε την προκήρυξη παναττικής στάσης εργασίας για την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρες 7-11 π.μ..

Οι εκπαιδευτικοί προχωρούν σήμερα σε στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατανομή των διορισμών στην Ειδική Αγωγή, οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, κοινών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προχωρούν σήμερα σε κινητοποιήσεις.

Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών σήμερα σε όλη την Αττική

Σήμερα Τετάρτη, οι νοσοκομειακοί γιατροί, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ημερίδα που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στην παροχή υπηρεσιών υγείας, πραγματοποιούν παναττική στάση εργασίας από τις 9:00 έως τις 15:00 και κινητοποίηση στις 10:00 στην Αίγλη Ζαππείου.

Στάση Εργασίας σήμερα για τους εργαζομένους στην Υπηρεσία Ασύλου

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Ασύλου πραγματοποιούν σήμερα στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που επικρατούν στους χώρους των γραφείων ασύλου στην ηπειρωτική χώρα και τα νησιά, αλλά και για τη σχεδιαζόμενη μεταφορά της κεντρικής υπηρεσίας στο κτίριο Κεράνη.

Κανονικά τα δρομολόγια σε τρένα και προαστιακό την Τρίτη

Αναστέλλεται η απεργία και η στάση εργασίας που είχε προαναγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα δρομολόγια των τρένων και του Προαστιακού θα πραγματοποιηθούν κανονικά τόσο την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, όσο και την Πέμπτη 7 του μηνός.

Ποιες ώρες δεν θα κυκλοφορούν μετρό και τραμ την Παρασκευή

Χωρίς μετρό και τραμ θα μείνει η Αθήνα για ορισμένες ώρες αύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, λόγω συνελεύσεων των εργαζομένων.

Ειδικότερα, το μετρό δεν θα κυκλοφορεί από τις 12:00 έως τις 18:00, προκειμένου να πραγματοποιήσει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών γενική συνέλευση των µελών του.

Νέα στάση εργασίας σε Μετρό και Τραμ τη Δευτέρα

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό (γραμμές 2 & 3) και Τραμ τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Οι συρμοί του Τραμ θα ξεκινήσουν τα τελευταία τους δρομολόγια από τις 19:30.

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

Στάση εργασίας αύριο τα ΜΜΕ

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα αύριο Τετάρτη, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Στάση εργασίας στο Μετρό την Παρασκευή - Ποιές ώρες θα είναι κλειστό

Στάση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό για την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, η στάση εργασίας στο Μετρό θα ισχύει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από 23:00 έως την λήξη της βάρδιας.

Στάσεις εργασίας στο μετρό την Παρασκευή

Στάσεις εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό για την Παρασκευή 19/10/2018, από την έναρξη λειτουργίας έως 09:00 το πρωί και από 23:00 έως την λήξη της λειτουργίας.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΣΕΛΜΑ, οι λόγοι των κινητοποιήσεων σχετίζονται με:

Για ποιο λόγο κήρυξαν στάση εργασίας στην ΕΡΤ την Παρασκευή

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας αύριο Παρασκευή, από τις 16:00 έως τις 19:00, για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, πολυμέσα).

Ο λόγος της στάσης εργασίας είναι η πραγματοποίηση συνέλευσης για τα καίρια εργασιακά τους ζητήματα.
 

ΠΟΕΔΗΝ: 24ωρη απεργία και στάση εργασίας την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 8:00 έως τις 13:00 για την Αττική και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Subscribe to στάση εργασίας