Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα αλλάζει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Ριζοσπαστικές τομές σε όλα τα επίπεδα, ενώ καθιερώνονται τρεις θητείες για βουλευτές και ευρωβουλευτές

Πιέζουν ασφυκτικά οι ξένοι για τους πλειστηριασμούς

AΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια θα περάσουν στα κοράκια των εισπρακτικών

ΝΑ τρέξει ο νέος πτωχευτικός κώδικας, να μειωθούν τα κόκκινα δάνεια και να δουλέψει το σφυρί των πλειστηριασμών ζητούν με επιμονή οι θεσμοί που απαιτούν από την κυβέρνηση να επιταχύνει τις διαδικασίες.

Κλίμα πρόωρων εκλογών με στημένα γκάλοπ

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ στο προσκήνιο τα σενάρια για πρόωρες εκλογές στις 27 Μαρτίου. Το Μαξίμου και ο μηχανισμός προπαγάνδας της κυβέρνησης διαμορφώνουν το κατάλληλο κλίμα μέσω στημένων δημοσκοπήσεων, προκειμένου να αυξήσουν τη συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ριζικές ανατροπές στα σχέδια Μητσοτάκη

ΜΕΓΑΛΕΣ ανατροπές στους σχεδιασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλούν η παταγώδης αποτυχία στη διαχείριση της εφιαλτικής πανδημίας, η ενεργειακή κρίση, το κύμα αυξήσεων σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα και η έκρηξη των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τα λουκέτα εξαιτίας της δραματικής πτώσης του τζίρου.

Ασύδοτοι κερδοσκόποι τινάζουν στα ύψη τις τιμές στα βασικά είδη διατροφής

ΑΣΥΔΟΤΟΙ οι κερδοσκόποι προαναγγέλλουν νέο κύμα αυξήσεων στα καταναλωτικά προϊόντα με την κυβέρνηση για μία ακόμη φορά να παρακολουθεί αδιάφορη το έγκλημα που συντελείται σε βάρος των μισθωτών, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να εξαϋλώνονται από τις συνεχείς ανατιμήσεις και την έκρηξη του πληθωρισμού.

Καθολικό lockdown μέσα στον Ιανουάριο

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ με τον εφιάλτη ενός ακόμη lockdown βρίσκεται η χώρα μετά την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον. 

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Α.Π.Θ., Δημοσθένης Σαρηγιάννης προβλέπει καθολικό lockdown μέσα στον Ιανουάριο, το οποίο μπορεί να έχει διάρκεια ενός ή δύο μηνών.

Ξεσπιτώνει τους φτωχούς η εκρηκτική άνοδος σε ακίνητα και ενοίκια

 

Η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής την εκτίναξη των τιμών πάνω από 30% για αγορά ή μίσθωση κατοικίας

Η ΑΝΟΔΟΣ 30% στα ενοίκια, απειλεί να αφήσει τους Έλληνες δίχως σπίτι! Στα ύψη και οι τιμές πώλησης των ακινήτων που ακολουθούν τη ζήτηση προς νέο ρεκόρ.

Σε τροχιά εκλογών μπαίνει η Ν.Δ.

ΣΕ εκλογική τροχιά θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Νέα Δημοκρατία. Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται η εκλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.

Χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο Ρίου

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ

Χωρίς τέλος οι τραγικές συνέπειες από τον εκτροχιασμό της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα, καθώς η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και τα νοσοκομεία σηκώνουν το δυσανάλογα μεγάλο φορτίο

Χάθηκε ο έλεγχος - Καίγεται η χώρα

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ έχει χαθεί. Η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες. Ο κόσμος είναι φοβισμένος και οργισμένος με την εγκληματική ανικανότητα του κράτους.

Η επόμενη ημέρα τρομάζει γιατί θα βρεθούμε μπροστά στον εφιάλτη με τα καμένα.

Το σχέδιο Τσίπρα για το ταμείο ανάκαμψης

Ισχυρή οικονομία και δίκαιη κοινωνία με τα 32 δισ. ευρώ του κοινοτικού πακέτου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ TOΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Π Ρ Ο Λ Ο Γ Ο Σ

Subscribe to πρωτοσέλιδο kontranews