Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΛΤΑ: Προκήρυξη για 520 προσλήψεις -Δείτε τα απαιτούμενα προσόντα

ΕΛΤΑ: Προκήρυξη για 520 προσλήψεις -Ποια τα απαιτούμενα προσόντα Σε 520 προσλήψεις προχωρούν τα ΕΛΤΑ NEWSROOM28.1.2020 | 15:01 520 προσλήψεις θα κάνουν τα ΕΛΤΑ (Πηγή φωτό EUROKINISSI)       Τα ΕΛΤΑ προχωρούν στην πρόσληψη 520 έκτακτων υπαλλήλων, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών σε υπηρεσιακές λειτουργίες περιφερειακών διευθύνσεων.  

Νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ - Περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας σε τρία υπουργεία

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας. Ειδικότερα, τέσσερις νέοι διαγωνισμοί, που αφορούν συνολικά 4.370 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στα υπουργεία Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα από το ΑΣΕΠ και τα συναρμόδια υπουργεία.   

Διορισμοί 175 γιατρών στα επείγοντα σε νοσοκομεία της Αττικής

Ολοκληρώθηκε η κατανομή 1.300 θέσεων λοιπού προσωπικού, που θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία όλης της χώρας

Υπεγράφη ο διορισμός 175 γιατρών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων της Αττικής, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας.

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Πρόκειται για την Προκήρυξη 1Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 71 θέσεων προσωπικού στην ΕΥΔΑΠ. Σε αυτήν προβλέπεται σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, με προϋπόθεση την πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Προκήρυξη 317 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού σε προνοιακές δομές

Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί η προκήρυξη για την πλήρωση των οργανικών θέσεων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας ώστε να προχωρήσουν οι 317 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις προνοιακές δομές της χώρας, όπως ενημέρωσε την Ολομέλεια η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Παράλληλα, η κ.

Προκήρυξη για αστυφύλακες προκειμένου να καλυφθούν κενές οργανικές θέσεις

Προκήρυξη εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία ανακοινώνει εξετάσεις για την προαγωγή 250 αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων, που έχουν θέση αστυφύλακα, στον βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, έτσι ώστε να καλυφθούν κενές οργανικές θέσεις για το έτος 2016.

Τα οριστικά αποτελέσματα για 121 διορισμούς σε δήμους και το Ταμείο Παρακαταθηκών

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Δ/2015 για κάλυψη με σειρά προτεραιότητας, 100 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠE) και 21 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤE), σε δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Subscribe to προκήρυξη