Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκουρλέτης: Απειλή για την υγεία η συνέχιση των εξορύξεων στην Χαλκιδική

«Τι μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις εξόρυξης δεν θα εκτίθενται στον άμεσο κίνδυνο προσβολής από τον ιό και με βάση ποιο κριτήριο δεν έχουν ενταχθεί οι εξορυκτικές δραστηριότητες στους κωδικούς των επιχειρήσεων που υπάγονται σε καθεστώς υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας;»

Σκουρλέτης: Το «τσουνάμι» της πανδημίας πνίγει τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες

Ζητούμενα οι προσλήψεις στην υγεία, νέες ΜΕΘ, επάρκεια υλικών και η πραγματική στήριξη εργαζομένων - οικονομίας, τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης: Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι», να επισπευσθεί ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ

«Οι εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι της "πρώτης γραμμής", δεν στηρίζονται επαρκώς, καθώς είναι απλήρωτοι για τους τελευταίους μήνες του 2019 και μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση, μια τραγική εικόνα εν μέσω πανδημίας και έκτακτων μέτρων», τονίζει σε δήλωσή του ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης: Αναγκαία η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για τη μη τήρηση της συμφωνίας για το προσφυγικό από την Τουρκία

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τόνισε ότι «όταν υπάρχει αυξημένη ροή προς τα σύνορα, ακόμη και με βάση το διεθνές δίκαιο υποχρεούσαι να ασκήσεις τον απαιτούμενο έλεγχο. Αυτό θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση.

Σκουρλέτης: Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας, με ένα πλατύ, ανοιχτό, δημοκρατικό, λαϊκό κόμμα της Αριστεράς

«Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας, με ένα πλατύ, ανοιχτό, δημοκρατικό, λαϊκό κόμμα της Αριστεράς, καρδιά της προοδευτικής παράταξης και αντίπαλο δέος στον νεοφιλελευθερισμό...» το tweet του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα της εκδήλωσης στο TaeKwon Do το βράδυ του Σαββάτου

Σκουρλέτης: Καταπάτηση της λειτουργίας των θεσμών από την Προανακριτική Επιτροπή ως προς τους προστατευόμενους μάρτυρες (βίντεο)

«Υπάρχουν υποθέσεις όπου το νομοθετικό πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αναμειχθεί σε αυτή την υπόθεση που εξετάζεται, να δικαιούνται κάποιες ειδικές συνθήκες, έτσι ώστε να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτό αποτελεί, μέχρι να αλλάξει, μια κατάκτηση του νομικού μας συστήματος»

Σκουρλέτης: Ο απολογισμός μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα δυναμική επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική σκηνή

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «η μεγάλη αρετή της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς ήταν και είναι η ικανότητα της να συνθέτει τις διαφορετικές απόψεις εντός του κόμματος και όχι να επιδιώκει τον εξοβελισμός τους».

Π. Σκουρλέτης: Καμιά συναίνεση, όταν ξηλώνετε μία προς μία τις κατακτήσεις των εργαζομένων (βίντεο)

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας την Πέμπτη στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο τόνισε: «Mας γυρίζετε πίσω στις μονοκομματικές αντιλήψεις οι οποίες ταλαιπώρησαν τον τόπο.

Π. Σκουρλέτης για προσλήψεις στους ΟΤΑ: "Η αναξιοπιστία στο κόκκινο"

Ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, τοποθετήθηκε για τις εξαγγελίες προσλήψεων στους ΟΤΑ του νυν υπουργού εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, μέσω twitter, επικρίνοντας την κυβέρνηση για αναξιοπιστία.

Η ανάρτησή του:

Π. Σκουρλέτης για 3ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Διεύρυνση και όχι μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, επεσήμανε πως την πορεία προς το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) εκφράζει έμπρακτα τη συμπόρευση ανθρώπων που είχαν διαφορετικές πολιτικές αναφορές στο παρελθόν και μέχρι πρότινος, επεσήμανε.

Π. Σκουρλέτης για φορολογικό νομοσχέδιο: "Πάρα πολύ ετεροβαρές"

Σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο, τοποθετήθηκε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ ετεροβαρές, διότι αφορά τελικά- έχοντας μια ταξική μεροληψία- τα μεγάλα εισοδήματα».Ακόμξη, τόνισε πως «πιστοποιεί τη βασική κατεύθυνση της κυβέρνησης που είναι οι μεγά

Π. Σκουρλέτης: "Η Ν.Δ. ξέρει ένα μόνο να κάνει, να πουλάει σε ιδιώτες"

Ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα δήλωσε σχετικά με το μέλλον και το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για έναν μεγάλο προοδευτικό πόλο, ότι «Η πολυσυλλεκτικότητα πρέπει να ενοποιείται σε μια συνεκτική προγραμματική πρόταση με αντινεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά».

Π. Σκουρλέτης: Επιχείρηση κοροϊδίας με τη Δ.Ε.Η. (BINTEO)

Δογματικό ξεπερασμένο σχέδιο της κυβέρνησης που φανερώνει την αντικοινωνική διάσταση στην πολιτική της Ν.Δ. χαρακτήρισε ο γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Πάνος Σκουρλέτης, το σχέδιο "ξεπουλήματος" της Δ.Ε.Η. που προωθείται.

Πάνος Σκουρλέτης : Ήρθε η ώρα να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας

Στο Αγρίνιο βρέθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ως κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21/10, στην αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου. «Ήρθε η ώρα να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

Π. Σκουρλέτης: Να φτιάξουμε μια ενότητα δράσης κατά της ακροδεξιάς

«Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για την ανάπτυξη μιας πλατιάς συμμαχίας από τις δυνάμεις της Αριστεράς, της οικολογίας και εκείνων των σοσιαλιστών που οριοθετούνται απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό», τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ της Κυριακής», ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Subscribe to Πάνος Σκουρλέτης