Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το Ευρωκοινοβούλιο επικύρωσε τη συμφωνία για το Brexit - "Αντίο" με δάκρυα, αγκαλιές και ένα τραγούδι (βίντεο)

Mε ευρεία πλειοψηφία επικύρωσε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη Συνθήκη Αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, που καθορίζει τους όρους του "διαζυγίου". Οι ευρωβουλευτές έδωσαν το "πράσινο φως" για το Brexit με 621 ψήφους υπέρ, 49 κατά και 13 αποχές.

Η κατά το δοκούν ανάγνωση του Κώδικα Δεοντολογίας της Κομισιόν από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Προκειμένου να καλύψει τις δηλώσεις του Μαργαρίτη Σχοινά στο Συνέδριο της ΝΔ, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , αποσιωπά και παραβλέπει το άρθρο 9 που αναφέρει ότι «τα μέλη (της Κομισιόν) οφείλουν να απέχουν από δημόσιες δηλώσεις ή παρεμβάσεις για λογαριασμό οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος ή οργάνωσης κοινωνικών εταίρων των οποίων είναι μέλη

Η Κομισιόν ζητά τον άμεσο τερματισμό της χρήσης στρατιωτικών μέσων στη σύγκρουση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Καλεί σε διάλογο

Τον άμεσο τερματισμό της χρήσης στρατιωτικών μέσων στη σύγκρουση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ ζήτησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καλώντας να καταβληθούν προσπάθειες για να ξεκινήσει και πάλι ο διάλογος.

Brexit: Ανησυχίες λόγω του λίγου χρόνου για την επίτευξη συμφωνίας

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δηλώνει ότι "ανησυχεί πολύ" για το κατά πόσον είναι εφικτή μια συμφωνία ως τα τέλη του 2020 στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ μετά το Brexit σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Les Echos.

Συνάντηση του Τραμπ με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στις αρχές του 2020

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται να συναντήσει στις "αρχές 2020" τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε μια προσπάθεια κατευνασμού των εμπορικών διαφορών με την Ουάσινγκτον.

Η Τουρκία δεν επέτρεψε στη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας να προσγειωθεί στη Μυτιλήνη

Απίστευτη πρόκληση!

Ξεπέρασε κάθε όριο η Τουρκία, που εννοεί να παριστάνει τον «νταβατζή» στην περιοχή, χωρίς να διστάζει να προκαλεί ακόμη και το Βερολίνο.

Μετά, λοιπόν, τα Δωδεκάνησα, η ηγεσία των Ερντογάν-Νταβούτογλου, θέτει ζήτημα και τη Μυτιλήνη, με το ίδιο επιχείρημα της δήθεν αποστρατικοποιημένης ζώνης.

Subscribe to Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν