Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Όλγα Γεροβασίλη: Να απαντήσει τώρα η κυβέρνηση! Πότε; Πώς; Γιατί;

«Η χώρα κινδυνεύει να μπει σε βαθιά ύφεση και νέες περιπέτειες και ο Πρωθυπουργός καλά θα κάνει να μιλήσει για αυτά τα ζητήματα, αντί να φροντίζει το προφίλ του» επεσήμανε η Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Άρτας, Ολγα Γεροβασίλη, στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Γεροβασίλη προς ΝΔ: Μην προσπαθείτε να κάνετε πολιτικό ταμείο με το έργο της επιστημονικής κοινότητας

"Η προσπάθεια της κυβέρνησης να μετατρέψει σε δικό της πολιτικό κεφάλαιο το έργο της επιστημονικής κοινότητας, έχει κοντά ποδάρια."

Σημεία Παρέμβασης της  Γραμματέως της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη σε ραδιοφωνική εκπομπή

Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε κοστολογημένο, γενναίο και εφικτό πρόγραμμα, η Κυβέρνηση θα ακούσει;

Ερωτώμενη για το πρόγραμμα υπό τον τίτλο "Μένουμε Όρθιοι" το οποίο πρότεινε εχθές ο Πρόεδρος και οι Τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε: Είναι ένα σχέδιο που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Αξιοποιεί τμήμα του μαξιλαριού συν διαθέσιμους πόρους για ενέσεις ρευστότητας. Συγκεκριμένα: 14 δισ.

Γεροβασίλη προς ΝΔ: Μην ολιγωρείτε στη Δημόσια Υγεία. Δεν υπάρχει χρόνος

«Η κυβέρνηση έχει το περιθώριο να δράσει ενάρετα στο πεδίο της οικονομίας. Ενάρετα, στη δική μας γλώσσα, σημαίνει έγκαιρη, οριζόντια και δραστική ενίσχυση και προστασία όλων. Ανεξαιρέτως. Νεοφιλελεύθερες φαυλότητες δεν χωρούν». Αυτό σημείωσε η Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη σε τηλεοπτικό σταθμό.

Γεροβασίλη: -50% στους μισθούς + 50% στις ιδιωτικές ΜΕΘ - Τα μαθηματικά του νεοφιλελευθερισμού σε περίοδο πανδημίας

«Δεν μπορεί να περικόπτεις τους μισθούς με 50% των εργαζομένων και να αυξάνεις τα νοσήλεια στις ιδιωτικές εντατικές από 800 σε 1600 ευρώ ημερησίως»

Σημεία συνέντευξης της Γραμματέως της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Γεροβασίλη: Οι πολίτες βαδίζουν το δρόμο της ατομικής ευθύνης. Θα βαδίσει και η Κυβέρνηση σε εκείνο της δικής της;

Η Όλγα Γεροβασίλη υπήρξε σαφής ως προς την κρισιμότητα της στιγμής στην οποία βρισκόμαστε όλοι, πολίτες και κυβέρνηση: "Είμαστε σχεδόν στην αρχή μιας δύσκολης πορείας. Ας ελπίσουμε ότι θα εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο στη χώρα μας ώστε να μη ζήσουμε στιγμές της γειτονικής μας χώρας.

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και άφησε και 35 δισ. "μαξιλάρι"

Είμαστε στην αρχή μιας δύσκολης πορείας ανέφερε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, σε ραδιοφωνική εκπομπή, σήμερα Τρίτη 17 Μάρτη και πρόσθεσε, αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να σκεφτούμε όλοι μας σοβαρά πως θα επαναξιολογήσουμε τη λέξη αλληλεγγύη και την πρόταση “κανείς μόνος του”, ώστε το τέλος αυτής της δια

Γεροβασίλη προς ΝΔ: Διεθνοποίηση ενός ζητήματος σημαίνει ενημέρωση και διεκδίκηση

«Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε, δεν διεκδίκησε»

Η Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, παρενέβη με σημερινή της τηλεοπτική δήλωση, σχετικά με την πολιτική -και όχι μόνο- επικαιρότητα. Τα σημαντικότερα σημεία παρέμβασης της:

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ σε Λέσβο και Χίο

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτονται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο τη Μυτιλήνη και τη Χίο με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό στα νησιά.

Όλγα Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει ένα σοβαρό σχέδιο για το προσφυγικό-μεταναστευτικό

«Η φύλαξη των συνόρων της χώρας ήταν πάντα δέσμευσή μας - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει ένα σοβαρό σχέδιο για το προσφυγικό-μεταναστευτικό - Δεν μας αιφνιδιάζει ο Ερντογάν. Αιφνιδιάζονται μόνο όσοι υποτίμησαν το προσφυγικό μεταναστευτικό»

Όλγα Γεροβασίλη: Ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινωνικό αίτημα

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια ανοιχτής εκδήλωσης στην Καισαριανή, ανέλυσε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Novartis: Στον Άρειο Πάγο Όλγα Γεροβασίλη και Σπύρος Λάππας - Να μη γίνει βίαιη προσαγωγή των προστατευόμενων μαρτύρων

Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα επέδωσαν σήμερα η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και ο εισηγητής της Κ.Ο. Σπύρος Λάππας.

Όλγα Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση θέλει απέραντες φυλακές στα νησιά (βίντεο)

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική επομπή, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, για τα κλειστά κέντρα που δρομολογεί στα νησιά καθώς, όπως είπε, αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο και δεν πρόκειται η Ε.Ε. να συνεισφέρει σε κάτι τέτοιο.

Ό. Γεροβασίλη: Το "επιτελικό παρακράτος" αντεπιτίθεται

Αναλυτικά η δήλωση της Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη:

Με αφορμή τα ολοένα και συχνότερα δημοσιεύματα στον Τύπο για τις Μεθοδεύσεις στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες, κάνοντας μάλιστα ορισμένα λόγο για «μίζα εκατομμυρίων», το επιτελικό παρακράτος περνά στην αντεπίθεση!

Όλγα Γεροβασίλη: Το δόγμα της Κυβέρνησης είναι ένα "Τρόμος και Πάταξη" (video)

Αναλυτικά η ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη, Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην επίκαιρη επερώτηση για την αστυνομική βία και την αύξηση της εγκληματικότητας  

Κε Υπουργέ,
Το δόγμα της Κυβέρνησης είναι ένα "Τρόμος και Πάταξη":

Όλγα Γεροβασίλη: "Μετακλητή" η νέα Πολιτική Προστασία (video)

Η ομιλία της Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου: "Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση συστήματος εθελοντισμού πολιτικής προστασίας, αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος και

Ό. Γεροβασίλη: Η κατάργηση της απλής αναλογικής θα επιτείνει την κρίση του αντιπροσωπευτικού συστήματος (βίντεο)

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίληστη, εξαπέλυσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής για τον νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με τον τίτλο: «Εκλογή Βουλευτών».

 

Subscribe to Ολγα Γεροβασίλη