Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέες πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Δύο  τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά στα 24,000 πόδια στις 09:47 σήμερα, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Ατελείωτες τουρκικές προκλήσεις στις Οινούσσες (Βίντεο)

Ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση στο Αιγαίο η Τουρκία.

Τουρκικά πλοία καταφεύγουν σε προκλητικές ενέργειες τόσο εναντίον πολεμικών ελληνικών σαφών, όσο και εναντίον Ελλήνων ψαράδων, εντός των ελληνικών υδάτων.

Ο Alpha παρουσίασε τρία σοβαρότατα επεισόδια, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στις Οινούσσες

ΑΚΤΑΙΩΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ

Συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο οι Τούρκοι, οι οποίοι μπαινόβγαιναν επί δύο ώρες στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή των Οινουσσών.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ελληνική κανονιοφόρος εκδιώκει τουρκική ακταιωρό από τις Οινούσσες

Καρέ-καρέ μία ακόμα "μάχη" στο Αιγαίο, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, μεταξύ ελληνικού και τουρκικού λιμενικού αποτυπώνει το βίντεο που ακολουθεί.

Ειδικότερα, πρόκειται για το επεισόδιο μεταξύ ακταιωρού της τουρκικής ακτοφυλακής και του ελληνικού αλιευτικού «Άγιος Δημήτριος» σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Ηχητικό-ντοκουμέντο: Ο διάλογος Ελλήνων και Τούρκων λιμενικών στις Οινούσσες

Επιμένει... προκλητικά η Τουρκία στο Αιγαίο τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλει για απόλυτη ουδετερότητα το ΝΑΤΟ διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί οιεσδήποτε ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο. Στις 8.33 δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 εισήλθαν στο FIR μεταξύ Λέσβου και Χίου πραγματοποιώντας μπαράζ υπερπτήσεων.

Συγκεκριμένα πέταξαν:

Πυροβολισμοί στο Αιγαίο μεταξύ Λιμενικού και Τούρκων διακινητών

Δύο νεαρούς Τούρκους διακινητές, ηλικίας 27 και 21 ετών, συνέλαβαν οι λιμενικοί της Χίου, όταν οι πρώτοι έγιναν αντιληπτοί, αμέσως μετά την αποβίβαση 20 παράνομων μεταναστών στη νησίδα της Παναγίας Οινουσσών.

Subscribe to Οινούσσες