Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παράδοση οχημάτων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Παραδόθηκαν 11 καινούργιων οχήματα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των καταστημάτων κράτησης της χώρας, προχώρησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Αύξηση 10,4% του δείκτη κύκλου εργασιών στον κλάδο των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών το γ' τρίμηνο 2019

Αύξηση 10,4% σημείωσε, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, επισκευή μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσικλετών το γ' τρίμηνο φέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ' τριμήνου 2018, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β' τριμήνου 2019 παρουσίασε μείωση 12,5%.

Αυτά τα οχήματα είναι τόσο υπερφορτωμένα που... θα «σκάσουν»! (Εικόνες)

Οχήματα που σχεδόν εξαφανίζονται από τα πράγματα που μεταφέρουν! Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες.

Στα οχήματα υπάρχει ένα όριο ασφαλείας ως προς την υπερφόρτωσή τους. Επίσης υπάρχει, συνήθως, προκαθορισμένος από τον νόμο αριθμός χωρητικότητας ως προς τους επιβάτες, όπως αναφέρει το tilestwra.

Ανακλήσεις οχημάτων Toyota και Jeep

Ποια οχήματα αφορά.

Την προληπτική ανάκληση 16.721 οχημάτων, μάρκας Toyota και μοντέλου RAV4, με έτος παραγωγής την περίοδο 2006 - 2012, ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση πραγματοποιείται λόγω πιθανών προβλημάτων που συνδέονται με τη ζώνη ασφαλείας των πίσω καθισμάτων.

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Εντοπίστηκαν 240 χιλιάδες σφαίρες και βαρύς οπλισμός σε δύο τροχόσπιτα στην Αλεξανδρούπολη

Ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει δύο υποθέσεις, που πιθανώς συνδέονται, στην Αλεξανδρούπολη, με τον εντοπισμό δύο οχημάτων με βαρύ οπλισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων.

Subscribe to όχηματα