Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Ευρώπη πρέπει να κάνει το ελληνικό χρέος βιώσιμο, συμφώνησαν Λιου και Σαπέν

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, πρέπει να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, τόνισε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου, κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, στο περιθώριο της συνάντησης των G7 στο Τόκιο.

Αισιόδοξος ο Σαπέν ενόψει του Eurogroup

«ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Την αισιοδοξία του για την έκβαση της συνεδρίασης του Eurogroup εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν.

«Αναμένω τα καλύτερα», δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν, όταν ρωτήθηκε τι περιμένει από τη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Τζακ Λιου: Ευρώπη, ΔΝΤ και Ελλάδα έχουν σημαντική δουλειά μπροστά τους

Η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, και της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, εν όψει της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ, στην Ουάσιγκτον.

Θα απαντήσει;

Πολλά και ενδιαφέροντα περιέχονται στο βιβλίο που από κοινού συνέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και Γαλλίας, με αποκαλυπτικά παρασκήνια σχετικά με την ελληνική κρίση και τους πρωταγωνιστές της.

Σαπέν: "Περίεργο πουλί" ο Βαρουφάκης

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ                                                                                                                                  

Σόιμπλε: Ιδιαίτερα δύσκολη πολιτικά η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού

Την πρόοδο που έχει επιτύχει η Ελλάδα στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τις αυξημένες προσφυγικές ροές, υπογράμμισαν οι υπουργοί Οικονομικών Γερμανίας και Γαλλίας.

Ο Σόιμπλε σημείωσε σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση ότι η Αθήνα θα πρέπει να κάνει ακόμη μερικά πράγματα.

Να τον πιστέψουμε;

Εμπιστευόμαστε τον Αλέξη Τσίπρα, είπαν με μια φωνή ο Σαπέν και ο... Σόιμπλε σε κοινή συνέντευξη Τύπου. «Εγώ τον εμπιστεύομαι» είπε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, «Φυσικά και εγώ», απάντησε και ο Β. Σόιμπλε.

Subscribe to Μισέλ Σαπέν