Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Βαρουφάκης περνά στην αντεπίθεση και «δίνει» τον Ρέγκλινγκ: Η πρόταση στάσης πληρωμών και το μυστικό ραντεβού με Γαβρά

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πέρασε στην αντεπίθεση κατά του επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, φέρνοντας στο φως άγνωστα έως τώρα περιστατικά.

Για να μην ξεχνιόμαστε ...

Αφού είπε τις γνωστές αλχημείες, που λένε όλοι περί της ανάπτυξης, ο επικεφαλής του οικονομικού εργαλείου της γερμανικής Ε.Ε. (λέγεται ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, άρχισε τις νουθεσίες προς την ελληνική κυβέρνηση, με αφορμή τα εργασιακά. Ναι, λέει, προκαλούν αντιδράσεις τέτοια ζητήματα, όμως πάρτε για παράδειγμα την Γερμανία!

Ρέγκλινγκ: 100 δισ. ευρώ κόστισε στην Ελλάδα η πολιτική Βαρουφάκη

Αιχμές για την περίοδο που ήταν υπουργός ο Γιάνης Βαρουφάκης, άφησε ο επικεφαλής του ESM ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως με την πολιτική Βαρουφάκη το κόστος για την Ελλάδα ξεπέρασε τα 100 δισ. ευρώ, αν υπολογιστεί και η απώλεια στο ΑΕΠ.

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή ιδιοκτησία του προγράμματος

Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή ιδιοκτησία του προγράμματος προσαρμογής, τόνισε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, κατά τη διάρκεια συνεδρίου του Economist, το οποίο διοργανώνεται στην Aθήνα.

Σήμερα εκταμιεύεται η δόση των 7,5 δις ευρώ, ξεκαθάρισε ο Κλάους Ρέγκλινγκ (Φωτογραφίες)

Στήριξη και τα 7,5 δις ευρώ της πρώτης υπό-δόσης έφερε στις βαλίτσες του ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, στην επίσκεψή του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Συνάντηση Ρέγκλινγκ - Τσακαλώτου με φόντο την εκταμίευση της δόσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στο υπουργείο Οικονομικών.

Μετά τη συνάντηση θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου.

Τι θα συζητήσουν Στουρνάρας - Ρέγκλινγκ

Με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν το μέλλον και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Στην Αθήνα αύριο ο Ρέγκλινγκ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος θα συναντηθεί στις 10.15 το πρωί, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μας κάνουν πλάκα

Είπε ο Κ. Ρέγκλινγκ, ο επικεφαλής του ESM του Μηχανισμού Σταθερότητας που μας δανείζει :  «Η Ελλάδα δέχεται μια πρωτοφανή αλληλεγγύη από τους εταίρους της''. Προφανώς κάνει χιούμορ. Γιατί αν πούμε τα πράματα με το όνομά τους τότε τι έχουμε;

Το σχέδιο Ρέγκλινγκ

Το ενδεχόμενο αποπληρωμής του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας  (ESM) επεξεργάζεται ο επικεφαλής του, Κλάους Ρέγκλινγκ, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Ενόψει του Eurogroup της 24ης Μαΐου, όλοι εργάζονται πλέον σοβαρά για να κλείσουν όλα τα θέματα εγκαίρως.

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει με… χρεοκοπία

«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ»

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε σε συνέντευξή του στην Corriere Della Sera ότι «η Ελλάδα δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία. Δουλεύουμε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση».

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία, έχει πρωτογενές πλεόνασμα

«Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία. Δουλεύουμε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η επανεξέταση» δήλωσε σε συνέντευξή του στην Corriere DeLLa Sera ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ.

Ρέγκλινγκ: Σύγκληση του Eurogroup μόλις υπάρξει πρόοδος

«ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ»                                                             

«Το Eurogroup θα συγκληθεί μόλις υπάρξει επαρκής πρόοδος», διαμήνυσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Bloomberg.

Ρέγκλινγκ για αξιολόγηση: Υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά

Δύσκολη είναι η διαδικασία της αξιολόγησης σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Δεν είναι εύκολο, υπάρχει ακόμη ένα ευρύ φάσμα θεμάτων», ανέφερε ο επικεφαλής του ESM μιλώντας σε εκδήλωση στο ινστιτούτο μελετών Council on Foreign Relations.

Subscribe to Κλάους Ρέγκλινγκ