Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, ενώ αύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά. 

Διάρρηξη και μια απόπειρα σε καταστήματα τα ξημερώματα στη Γλυφάδα

Στόχος διαρρηκτών έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα δυο καταστήματα στη οδό Λαζαράκη 21-23 στην Γλυφάδα.

Οι δράστες αρχικά κατάφεραν να εισβάλουν σε ένα κατάστημα και να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν και ένα ακόμη παρακείμενο κατάστημα.

Σήμερα ξεκινά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων -Δείτε το

Από σήμερα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα. Θα είναι συνεχές και υπάρχει πρόβλεψη για λειτουργία των καταστημάτων τρεις Κυριακές. ‪Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020‬ προτείνεται, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου να παραμείνουν κλειστά.

Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας ανακοινώνουν την προσωποποιημένη ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ επενδύοντας στην τεχνητή νοημοσύνη

Τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας ανακοίνωσαν τη νέα καινοτόμα προσωποποιημένη ΚΑΡΤΑ BONUS ΓΑΛΑΞΙΑΣ προς τους πελάτες σε εκδήλωση που οργάνωσαν για τους προμηθευτές τους, που θα ισχύει από τα μέσα Δεκεμβρίου 2019 σε όλα τα καταστήματα πανελλαδικά

Πότε ξεκινάει το Εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας

Στις 12 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων.

Το ωράριο θα είναι συνεχές και υπάρχει πρόβλεψη για λειτουργία των καταστημάτων τρεις Κυριακές.

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα - Δείτε το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά μπορούν να είναι αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο είναι 11:00 - 18:00, ενώ ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος για τα μέλη του που είναι μεγάλα καταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων και πολυκαταστήματα προτ

Ανοιχτά μέχρι τις 6 σήμερα τα καταστήματα - Σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα κλείνουν στις 8

Ανοιχτά θα είναι σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Ανοιχτά θα είναι και τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα κλείσουν δύο ώρες αργότερα, στις 8 το βράδυ.

Πως θα λειτουργήσουν την Κυριακή καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ.

Νεαρός πήγε να ληστέψει κατάστημα και τα βρήκε… σκούρα – Δείτε γιατί (βίντεο)

Τεράστιο λάθος έκανε ένας νεαρός που προσπάθησε να ληστέψει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Όπως βλέπεται και στο βίντεο ο οπλισμένος άνδρας μπαίνει μέσα στο μαγαζί και ζητάει τα χρήματα. Το μετανιώνει όμως αμέσως, αφού ο άνδρας με το καπέλο που βρίσκεται δίπλα του τον αιφνιδιάζει, αφοπλίζοντας τον.

Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος εργάσιμη για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Εργάσιμη είναι για την πόλη της Θεσσαλονίκης η ημέρα του Αγίου Πνεύματος, εκτός εάν ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης απαντήσει θετικά στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, να οριστεί ως αργία για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του νομού.

Έως τις 8 το βράδυ ανοιχτά τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο

Μέχρι τις 8 το βράδυ θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατο, προκειμένου οι καταναλωτές να διευκολυνθούν στις αγορές τους, δεδομένου ότι την περασμένη Κυριακή, η αγορά ήταν «μουδιασμένη» λόγω των κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό.

Κλειστά την Κυριακή τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης λόγω ασφαλιστικού

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, λόγω συμμετοχής της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων της συμπρωτεύουσας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ, με αφορμή την αιφνιδιαστική κατάθεση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Κλειστά την Κυριακή καταστήματα και ΜμΕ

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις την Κυριακή η οποία ήταν εργάσιμη ημέρα, όπως αποφάσισαν οι ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ αντιδρώντας στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Αύριο ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα

Αύριο, Τετάρτη, θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα της χώρας και θα διαρκέσουν έως τις 11 Μαΐου.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, ενώ η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς τις μεταθέτει κατά μία ημέρα».

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο

Aπό τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων.

Subscribe to καταστήματα