Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσακαλώτος - Χουλιαράκης ενημερώνουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον προϋπολογισμό

Ξεκινούν την ώρα αυτή οι εργασίες της διευρυμένης ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου) της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι ενημέρωση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Χουλιαράκης: Ισοδύναμα έναντι του παγώματος των μισθολογικών προαγωγών στα ειδικά μισθολόγια αναμένει το ΥΠΟΙΚ

Δεν έχει παραλάβει ακόμη το υπουργείο Οικονομικών τις προτάσεις των αρμόδιων υπουργείων για την αναστολή των μισθολογικών προαγωγών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διετία 2017-2018 και τα άλλα ειδικά μισθολόγια, αλλά υπάρχει περιθώριο τριών μηνών για να τις καταθέσουν, ενημέρωσε τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

Συνάντηση Τσακαλώτου - Χουλιαράκη με τους εκπροσώπους των θεσμών

ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ECONOMIST                                                          

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών έχουν αυτή την ώρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης, στο περιθώριο συνεδρίου του Economist, το οποίο διοργανώνεται στο Λαγονήσι.

Πυρετός συσκέψεων για τα προαπαιτούμενα της δόσης!

Η συμφωνία επιτεύχθηκε, αλλά η διαπραγματευτική «μάχη» συνεχίζεται μεταξύ του Οικονομικού επιτελείου και των δανειστών, για να κλείσουν και οι «ουρές» της αξιολόγησης, δηλαδή τα προαπαιτούμενα μέτρα που έβαλαν οι Ευρωπαίοι για την εκταμίευση της δόσης.

Χουλιαράκης: Μέχρι 31/12 τα ισοδύναμα για το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων

«Λύση χρόνου», δίνει η κυβέρνηση στο «αγκάθι» του διετούς «παγώματος» στα ειδικά  μισθολόγια, με νέα νομοτεχνική βελτίωση  στο πολυνομοσχέδιο.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, οι τελικές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Χουλιαράκης: 6 εκατομμύρια νοικοκυριά θα πληρώσουν τον ίδιο ή λιγότερο ΕΝΦΙΑ

Μόνο 500.000 νοικοκυριά θα πληρώσουν περισσότερο ΕΝΦΙΑ, ενώ έξι εκατομμύρια θα πληρώσουν τον ίδιο ή λιγότερο είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, σε παρέμβασή του στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στις επιτροπές της Βουλής.

Κόντρα Χουλιαράκη – Δένδια στη Βουλή

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Με ένταση και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των βουλευτών συνεχίζεται στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

Η ελάφρυνση του χρέους στην συνάντηση Γ. Χουλιαράκη- Ν. Σιτς

Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και η συμφωνία του Eurogroup, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του  ​αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη και του υφυπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Νέιθαν Σίτς.

Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται με Χουλιαράκη και τεχνικά κλιμάκια!

Στα τεχνικά κλιμάκια πέρασε η διαπραγμάτευση, η οποία συνεχίζεται με την  συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, με τους Θεσμούς.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την «εμπλοκή» που φαίνεται να υπάρχει στην νομοθέτηση των έκτακτων- προληπτικών  μέτρων η λύση αναζητείται παράλληλα σε Ευρώπη και Αθήνα.

Κατρούγκαλος – Χουλιαράκης ενημέρωσαν τους βουλευτές για Ασφαλιστικό–Φορολογικό

Εκτενής ήταν η ενημέρωση προς τους κυβερνητικούς βουλευτές, ενόψει της ψήφισης τους ασφαλιστικού και του φορολογικού από τους υπουργούς Γιώργο Κατρούγκαλο και  Γιώργο Χουλιαράκη.

Συνάντηση Τσακαλώτου - Χουλιαράκη με αντιπροσωπεία του ευρωκοινοβουλίου

Με αντιπροσωπεία της Ομάδας Εργασίας της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα συναντηθούν σήμερα στις 14.30, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Χουλιαράκης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών.

Γ. Χουλιαράκης: Πρωτογενές πλεόνασμα 0,2% το 2015

«Το πρωτογενές πλεόνασμα του 2015 αναμένεται να κλείσει στο 0,2% ενώ το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε τον Αύγουστο προέβλεπε πρωτογενές έλλειμμα ύψους 0,25% του ΑΕΠ» ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) Γιώργος  Χουλιαράκης.

Subscribe to Γιώργος Χουλιαράκης