Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βούτσης: Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια - Θα διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις

«Την 21η Αυγούστου βγήκαμε, τυπικά, αλλά βγήκαμε από τα μνημόνια και μπαίνουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα ως χώρα και αυτό θα φανεί πηγαίνοντας προς τις εκλογές του 2019», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ανοίγει ο δρόμος για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

«Πράσινο φως» στη διεκδίκηση περίπου 270 δισ. ευρώ από την Ελλάδα φαίνεται να έχουμε μετά τη δέσμευση του Προέδρου της Βουλής ότι μέσα στους δύο ερχόμενους μήνες θα έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια το επίσημο πόρισμα της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

Παυλόπουλος: Νομικώς ενεργές οι απαιτήσεις της Ελλάδος για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Στην Κάνδανο της Κρήτης βρέθηκε σήμερα (03/06/2016) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για την επέτειο των 75 χρόνων από την καταστροφή του χωριού από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Μαριάς: Νίπτει τας χείρας της ως νέος Πόντιος Πιλάτος η Κομισιόν για τις Γερμανικές Πολεμικές Επανορθώσεις.

Νίπτει τας χείρας της παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο η Κομισιόν για το ζήτημα των Πολεμικών Επανορθώσεων που οφείλει να καταβάλλει η Γερμανία στην Πατρίδα μας καταγγέλλει με σημερινές του δηλώσεις, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Μαριάς: Εκκωφαντική απουσία της κυβέρνησης από τις διαδικασίες της Επιτροπής Αναφορών της Ευρωβουλής για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις

Την εκκωφαντική απουσία της κυβέρνησης από τις διαδικασίες της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξετάζει το ζήτημα των Γερμανικών Αποζημιώσεων κατήγγειλε με σημερινές του δηλώσεις στο Ράδιο Κρήτη και στο δημοσιογράφο Κώστα Συλιγάρδο, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Ομολογία Γερμανού ιστορικού: Χρωστάμε αποζημιώσεις στην Ελλάδα - Να πληρώσουμε με ράβδους χρυσού

Τι λέει για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

«Ανοιχτός λογαριασμός μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας είναι οι πολεμικές αποζημιώσεις»! Ποιος το λέει; Κάποιος … ακραίος Έλληνας; Όχι. Ένας… κανονικός Γερμανός! Όχι τόσο φιλέλληνας, όσο φίλος της ιστορικής αλήθειας.

Subscribe to Γερμανικές αποζημιώσεις