Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πυρά Παπαγγελόπουλου κατά Ράικου: Γελούν οι εισαγγελείς με αυτά που λέει

Σφοδρή επίθεση κατά της πρώην εισαγγελέας διαφθοράς Ελένης Ράικου εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαντώντας σε όλες τις κατηγορίες που εκείνη εκτόξευσε εναντίον του κατά την κατάθεση της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Ο κ.

ΕΛ.ΑΣ όπως λέμε Big Brother- θα παρακολουθεί συνομιλίες σε Viber και WhatsApp

Πανάκριβο σύστημα που έχει στόχο να αρχίσει να παρακολουθεί άμεσα το Viber, το WhatsΑpp αλλά και άλλες δεκάδες εφαρμογές επικοινωνιών μέσω Internet σκοπεύουν να αποκτήσουν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αλλά και η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας. 

16 ιδιωτικές ΕΥΠ υποκλέπτουν τις συνομιλίες από τα κινητά!

 

Εκτελούν συμβόλαια μεγαλόσχημων παραγόντων της διαπλοκής - Η κρατική ασφάλεια σηκώνει τα χέρια ψηλά, γιατί η κατοχή κοριών είναι νόμιμη και μόνο η αυτόφωρη σύλληψη συνιστά κακούργημα.

 

ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ των τηλεφωνικών επικοινωνιών ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Απορρίφθηκε αίτημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για εξέταση Ρουμπάτη από τη Βουλή

Αίτημα να πάει ο επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης στη Βουλή προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των διαλόγων της Ντέλιας Βελκουλέσκου με τον Πολ Τόμσεν που έδωσαν στη δημοσιότητα τα WikiLeaks, κατέθεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Οι μαύρες πτήσεις και τα πλαστά διαβατήρια προκαλούν συναγερμό στην ΕΥΠ

Η συμμετοχή ενός Ιρακινού στη συμμορία που οργάνωνε τις μαύρες πτήσεις προς την Ιταλία με ιδιωτικό αεροπλάνο της αερολέσχης Μεσολογγίου προβληματίζει την ΕΥΠ και την κρατική ασφάλεια. Η ανησυχία των αρμόδιων υπηρεσιών έχει σχέση και με τα πλαστά έγγραφα, τα οποία η συμμορία εφοδίαζε πρόσφυγες και μετανάστες από το Ιράκ και την Συρία.

Subscribe to ΕΥΠ