Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ηχηρό μήνυμα των κατοίκων της Ζακύνθου ενάντια στο ξεπούλημα του νησιού (video)

Δυναμική ήταν η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα κατά της αγοραπωλησίας των ορεινών, καθώς αρκετοί ήταν οι Ζακυνθινοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας των Κατοίκων των Ορεινών και συμμετείχαν στη συγκέντρωση που έγινε έξω από το Διοικητήριο.

Αποκάλυψη KONTRA NEWS: Τι συμβαίνει με τη SHELMAN και την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ερωτήματα προκύπτουν από την πιθανή επένδυση κρατικών κονδυλίων, μαζί με μικρομεσαία επιχείρηση εμπορίας ξύλου, με σκοπό την εξαγορά της άλλοτε κραταίας και τώρα πτωχευμένης ξυλοβιομηχανίας SHELMAN.

Ευ. Τσακαλώτος: Καλούμε τους Ασιάτες επενδυτές να αδράξουν την ευκαιρία της ανάκαμψης της Ελλάδας

Το «πλεονέκτημα του πρώτου παίκτη» προτρέπει να αποκτήσουν οι Ασιάτες επενδυτές ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Ο κ. Τσακαλώτος ενθαρρύνει τους Ασιάτες να αξιοποιήσουν την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, κάτι που κάνει ήδη η Κίνα.

Μάρδας: Κέρδος ακόμη και από τη… σκόνη της επίσκεψης Πούτιν

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτηρίζει την πρόσφατη επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, υπογραμμίζοντας ότι ο Ρώσος Πρόεδρος με την παρουσία του στην Αθήνα επαύξησε και επικύρωσε σειρά επιχειρηματικών και επενδυτικών συμφωνιών, οι οποίες δρομολογήθηκαν από τις μικτές διυπουργικές επιτροπές των δύο χωρών

Μάρδας: Έντονο ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάρδας στο αθηναϊκό πρακτορείο, η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου δεν έχει παρά να δώσει θετικά αποτελέσματα για τη χώρα μας.

Σκουρλέτης: Μαγνήτης για υποψήφιους επενδυτές η απόφαση του Eurogroup

Μετά το χθεσινό Eurogroup διαμορφώνεται ένα καθαρό τοπίο: έχουμε περάσει την αξιολόγηση, έχει δρομολογηθεί πλέον με τους πιο σαφείς όρους από κάθε άλλη φορά η υπόθεση της ελάφρυνσης του χρέους. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έχουμε ορατά σημάδια οικονομικής ανάκαμψης μέσα στο 2016.

Χαρίτσης: Σε «Fast Track» οι επενδύσεις του σχεδίου «Γιούνκερ»

Στόχος του σχεδίου να ξεπερασθεί η τάση αποεπένδυσης που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στη χώρα μας αλλά στο σύνολο της Ευρώπης, μέσα σε ένα ευρύτερο περιβάλλον έντονων προκλήσεων για την παγκόσμια οικονομία, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρει το ευρ

Το σχέδιο «Γιούνκερ» ανοίγει την δανειοδότηση σε ελληνικές επιχειρήσεις

Το σχέδιο «Γιούνκερ» ανοίγει την δανειοδότηση σε ελληνικές Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δήλωσε ο  Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπεύθυνος για το Σχέδιο Γιούνκερ, Γιούρι Κατάινεν. Ο Φιλανδός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε δηλώσεις του στο EuroActiv

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Μάρδα κράτησε ο Νίκος Παππάς

ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Μετά τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα και ο Νίκος Παππάς κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα, αναφορικά με τις δυνατότητες επενδύσεων που μπορούν να αναζητηθούν σε πρόσφυγες.

Subscribe to Επενδύσεις