Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσιόδρας: Αυτές είναι οι επτά οδηγίες για να μην κολλήσουμε κορωνοϊό

Να χρησιμοποιούμε όσο λιγότερο γίνεται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να έχουμε περιορισμένο κύκλο γνωστών και φίλων που θα συναντάμε, αλλά και να μην αγκαλιάζουμε τους συναδέλφους μας στο γραφείο που έχουμε καιρό να δούμε και άλλες συμβουλές, ώστε να αποφύγουμε μία νέα έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας,

Κορωνοϊός: 147 θάνατοι, 21 νέα κρούσματα - 2.663 συνολικά

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνουν 21 νέα κρούσματα και συνολικά 147 νεκρούς από τον φονικό ιό.

Κορωνοϊός: 146 νεκροί, 6 νέα κρούσματα, 2.632 συνολικά

Μόλις έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και δύο νέους θανάτους που ανεβάζουν σε 146 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα, ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας κατά την πρώτη ημέρα άρσης των μέτρων.

«Σταδιακή η άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας-Πιθανόν να χρειαστεί μέτρα που αίρουμε, να τα ξαναπάρουμε»

Σταδιακή θα είναι η μετάβαση στην κανονικότητα, όπως τόνισε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα και την άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τσιόδρας: Θα βγούμε από τα σπίτια μας με υφασμάτινες μάσκες – Εντός δύο ημερών οι οδηγίες

Τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η σταδιακή και ελεγχόμενη άρση των μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, περιέγραψε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση της Τετάρτης,

Κορωνοϊός: Κανένας νέος θάνατος σήμερα, μόλις 7 νέα κρούσματα, 2.408 συνολικά

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας (22/4) για τον κορωνοϊό, με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως περισσότερο 2,585.000 κρούσματα του κορωνοϊού. Ο λοιμωξιολόγος τόνισε πως 705.000 ανέρρωσαν από την αρχή της πανδημίας.

Subscribe to Ενημέρωση