Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τέλος το "χτύπημα" της κάρτας για τους δημοσίους υπαλλήλους – Ψηφιακός έλεγχος ωραρίου

Στην ψηφιακή εποχή μπαίνει άλλη μία λειτουργία του Δημοσίου και αυτή δεν είναι άλλη από την τήρηση του ωραρίου. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στο "χτύπημα" της κάρτας στις απλές συσκευές σήμανσης (ρολόγια) και τα σχετικά βιβλία στα οποία υπογράφουν οι υπάλληλοι κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από την υπηρεσία.

Πώς θα πάρετε δώρο - αναδρομικά - Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τις αιτήσεις

Με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο μπορούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι (τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα) να μην χάσουν τη δυνατότητα διεκδίκησης αναδρομικών από την- παράνομη κατά την Ολομέλεια του ΣτΕ- κατάργηση των δώρων και του επιδόματος αδείας από το 2013 και μετά σύμφωνα με την ΕΝΥΠΕΚΚ.

Την άμεση απόλυση των "κοπανατζήδων" του δημοσίου ετοιμάζει ο Ρέντσι

Ποινές φυλάκισης και για όλους όσοι τους καλύπτουν

Την άμεση απόλυση όσων απουσιάζουν αδικαιολόγητα από τη θέση εργασίας τους θα εγκρίνει η κυβέρνηση του πρωθυπουργού της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει το απόγευμα.

Σαρωτικές ανατροπές για τους δημοσίους υπαλλήλους φέρνει το νέο ασφαλιστικό

Εισφορές επί των πάσης φύσεως αποδοχών τους θα καταβάλλουν από τον Ιανουάριο του 2017 όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι σύμφωνα με το ασφαλιστικό σχέδιο. Η πρόβλεψη αυτή οδηγεί σε μειώσεις μισθών που σύμφωνα με εκτιμήσεις, μεσοσταθμικά αγγίζουν τα 40 ευρώ τον μήνα.

Subscribe to δημόσιοι υπάλληλοι