Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σπάνιος πίνακας του Ιταλού Τσιμαμπούε πωλήθηκε σε δημοπρασία πάνω από 24 εκατ. ευρώ

Ένα πολύ σπάνιο αριστούργημα του ιταλού ζωγράφου Τσιμαμπούε (1272-1302), «Η χλεύη στον Χριστό» ή «Ο Χριστός χλευαζόμενος», κατακυρώθηκε έναντι 24.180.000 ευρώ (των εξόδων περιλαμβανομένων) σε μια ιστορική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σενλί, κοντά στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Acteon.

Η διάσημη ζακέτα του Κερτ Κομπέιν πωλήθηκε σε δημοπρασία για 334.000 δολάρια

Πωλήθηκε σε δημοπρασίας έναντι του ποσού των 334.000 δολαρίων, η χαρακτηριστική ζακέτα του τραγουδιστή των Νιρβάνα, Κερτ Κομπέιν ο οποίος αυτοκτόνησε το 1994.

Η ζακέτα δόθηκε χωρίς να έχει πλυθεί, όπως ακριβώς την φόρεσε ο Κομπέιν την τελευταία φορά, και πλέον θεωρείται η πιο ακριβή ζακέτα που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία. 

Το σκίτσο του πρώτου εξώφυλλου του Τεν Τεν πωλήθηκε ένα εκατομμύριο δολάρια σε δημοπρασία

H αρχική εικονογράφηση του πρώτου εξώφυλλου που εστιάζει στον Τεν Τεν και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1930, πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Ντάλας το Σαββατοκύριακο αντί 1.125.000 δολαρίων (992.000 ευρώ), ανακοίνωσε ο αμερικανικός οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions.

Στο… σφυρί μία από τις σπάνιες Ferrari της θάλασσας

H ΤΙΜΗ TOY ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ NA ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 200.000 ΔΟΛΑΡΙΑ                                                                                                                        

Ένα από τα εξαιρετικά σπάνια ταχύπλοα Riva Ferrari 32 Speedboat του 1990 θα βγει στο σφυρί στο Μονακό, από τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby's.

Φύλακας δημοπρατεί το όπλο με το οποίο σκότωσε μαύρο έφηβο!

Στα άκρα έφτασε η προκλητικότητα του φύλακα, Τζορτζ Ζίμερμαν, ο οποίος αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό για τον φόνο του μαύρου εφήβου Τρέιβον Μάρτιν το 2012 στη Φλόριντα.

Ο δράστηςδήλωσε σήμερα ότι θα διαθέσει σε δημοπρασία το όπλο που χρησιμοποίησε για τον φόνο.

Στο… σφυρί το μεγαλύτερο ακατέργαστο διαμάντι

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 εκ. ΔΟΛΑΡΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ - ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ «LESEDI LA RONA»

Σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s τίθεται στις 29 Ιουνίου το μεγαλύτερο ακατέργαστο διαμάντι «εξαιρετικά υψηλής ποιότητας» που έχει ανακαλυφθεί τον τελευταίο αιώνα.

Σε δημοπρασία βγαίνει σκάκι 1.000 χρόνων

Ένα σκάκι με ηλικία μεγαλύτερη των 1.000 ετών πρόκειται να βγει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα στην αγγλική πρωτεύουσα .

Πιστεύεται ότι  το σκάκι κατασκευάστηκε στην πόλη Νισαπούρ, στην νοτιοανατολική Περσία, κατά τη διάρκεια της σαμανικής περιόδου και αποτελείται από κομμάτια που είναι αντίστοιχα με τα σύγχρονα πιόνια.

Δείτε το σπάνιο όπλο - δαχτυλίδι που βγαίνει σε δημοπρασία (Εικόνες)

Σε δημοπρασία βγαίνει το σπάνιο – όπλο δαχτυλίδι. Το «Le Petit Protector» είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο γαλλικό όπλο - δαχτυλίδι του 19ου αιώνα, που μπορεί να φορεθεί ως κόσμημα - και αναμένεται να «πιάσει» σχεδόν 2000 ευρώ.

Το μικροσκοπικό όπλο είναι το πρώτο καταγεγραμμένο τέτοιο «πιστόλι» που τοποθετείται πάνω σε δαχτυλίδι.

Subscribe to δημοπρασία