Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαλάζι σε μέγεθος αυγού στη Ρουμανία! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια καταστροφική χαλαζόπτωση, που συνδυάστηκε με ισχυρούς ανέμους, έπληξε την βόρεια Ρουμανία. Αν και διήρκεσε μόνο 5 λεπτά, το χαλάζι που είχε μέγεθος αυγού προξένησε καταστροφές σε στέγες και αυτοκίνητα.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από Δευτέρα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τη Δευτέρα (22-10-2018) στη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζ

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλάζι

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού για αύριο Τρίτη, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους, κυρίως στα βορειοδυτικά.
Αναλυτικά θα επηρεαστούν::

1. Πριν το μεσημέρι:

«Χριστουγεννιάτικο» τοπίο στις Σέρρες - Συνεχίζεται η χαλαζόπτωση

Παρά το γεγονός πως ο καιρός εμφανίζει βελτίωση μετά τη βροχόπτωση του σαββατοκύριακου, σε κάποιες περιοχές ο καιρός κάθε άλλο παρά άνοιξη θυμίζει.

Ειδικότερα, η χαλαζόπτωση συνεχίζεται και σήμερα στις Σέρρες.

«Τρελάθηκε» ο καιρός: Στα λευκά η Θεσσαλονίκη

Ραγδία επιδείνωση του καιρού με... χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι στην Περιστερά Θεσσαλονίκης πήραν μία... γεύση το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς από τη ζέστη των 20 και πλέον βαθμών, πέρασαν μέσα σε λίγη ώρα στην... παγωνιά!

Χαλάζι προκάλεσε καταστροφές σε καλλιέργειες στον Έβρο (Εικόνες)

Στα λευκά ντύθηκε ο βόρειος Έβρος μετά την σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Η χαλαζόπτωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και διήρκησε για περίπου 15 λεπτά, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες, σύμφωνα με το xanthinea.

Subscribe to Χαλάζι