Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πατέρας Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Στέκεται στα πόδια μόνος του, χωρίς υποστήριξη, παίζει, είναι πολύ χαρούμενος»

Ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ που δίνει μάχη με την νωτιαία μυική ατροφία τύπου Ι, περιέγραψε τη χαρά που νιώθει καθημερινά βλέποντας τον γιο του, να αντιδρά θετικά στη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στη Βοστώνη.

Χριστούγεννα ελπίδας για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Στη Βοστώνη πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων, εκεί όπου βρίσκονται εδώ και έναν μήνα. "Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς", λέει η μητέρα του σε τηλεοπτικό σταθμό και συνεχίζει σημειώνοντας πως "βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν.

Βοστώνη: Θρήνος - Γυναίκα και δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε πεζοδρόμιο

Μια γυναίκα και δυο μικρά παιδιά βρέθηκαν νεκρά την ημέρα των Χριστουγέννων σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Βοστώνης, μπροστά σε πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων, ανακοίνωσαν οι αρχές, που θεωρούν πως τα τρία θύματα πιθανόν έχασαν τη ζωή τους αφού πήδηξαν από την ταράτσα του γκαράζ.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Η πορεία της υγείας του και το μήνυμα από τη Βοστώνη

Για την εξέλιξη της υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ ενημέρωσαν με μία ανάρτηση στο Facebook, οι γονείς του παιδιού που βρίσκονται στη Βοστώνη.

Η ανάρτηση μάλιστα, συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία του παιδιού να παίζει στη Βοστώνη όπου και βρίσκονται για την θεραπεία.  

Παναγιώτης- Ραφαήλ: Ξεκινά το ταξίδι του στη Βοστώνη για τη θεραπεία

Η οικογένεια του 18 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία ξεκινά το ταξίδι της για τη Βοστώνη. Εκεί, το παιδί θα εξεταστεί από ιατρική ομάδα του Boston Children's Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα.  

Πανικός στη Βοστώνη από επίθεση αγνώστου με μαχαίρι

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ                                                                                                                                              

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν χθες βράδυ, στη Βοστόνη, μετά από επίθεση αγνώστου με μαχαίρι.

Για 7 μήνες θα παραμείνει στις ΗΠΑ η Ντένια

Η 28χρονη κοπέλα από τη Ζάκυνθο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας της

Για περίπου επτά μήνες αναμένεται να παραμείνει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης στις ΗΠΑ, η Ντένια Παράσχη, που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά.

Αύριο ταξιδεύει για Βοστώνη η Ντένια

Την Παρασκευή αναμένεται να ταξιδέψει για τη Βοστώνη η Ντένια Παράσχη από τη Ζάκυνθο, της οποίας το πρόβλημα υγείας έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα κυρίως γραφειοκρατικά και αύριο η 28χρονη κοπέλα, θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

Subscribe to Βοστώνη