Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Β. Λεβέντης ξαναχτυπά… χριστουγεννιάτικα!

Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο comeback. Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, απέδωσε την ήττα του σε συνωμοσία της Αριστεράς με τη Δεξιά, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «γιατί συνέβη το ίδιο με το 1920 όταν η Αριστερά στήριξε τον Γούναρη και έμεινε ο Ελ. Βενιζέλος εκτός Βουλής».

Ο ορισμός του κάλτ: Το νέο προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια είναι πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έχει μια σχέση αγάπης με το "καλτ", και αυτό φαίνεται παντού, στις δηλώσεις του, στις εμφανίσεις του τώρα και στο προεκλογικό του σπότ.

Λεβέντης: Να μη με ψηφίσει κανείς, αν…

Απέκλεισε κατηγορηματικά ο Βασίλης Λεβέντης το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Σε δείπνο στο σπίτι του κάλεσε Τσίπρα και Μπαζιάνα ο Βασίλης Λεβέντης

ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ… ΜΕΝΟΥ                                                                                                                                                          

Το τραπέζι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα θα κάνει ο Βασίλης Λεβέντης με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στη Βάρη.

Λεβέντης: Η Γεννηματά κάνει δώρο 50 έδρες στον Μητσοτάκη

Δριμεία κριτική στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, άσκησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, και την έθεσε «προ των ευθυνών της» για τον εκλογικό νόμο, λέγοντας ότι «η κυρία Γεννηματά χαρίζει 50 έδρες δώρο στον κύριο Μητσοτάκη».

Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, αναρωτήθηκε μήπως με τις «καραμπόλες» του εκλογικού συστήματος, κινδυνεύσει ακόμη και η κα. Γεννηματά να μείνει εκτός Βουλής. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε, με νόημα, πως σε επόμενες τοποθετήσεις του, μπορεί ο κος. Λεβέντης να αλλάξει άποψη και γι` αυτό το θέμα, προσθέτοντας με νόημα: «Δεν τον βρίσκεις πουθενά».

Λεβέντης: Ο Τσίπρας φέρθηκε σαν άνδρας 

Ευχαριστήθηκα γιατί ο Τσίπρας φέρθηκε σαν άνδρας σε ό,τι συμφωνήσαμε, είπε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στην κυβερνητική πρόταση για τον νέο εκλογικό νόμο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. 

Συνομιλεί και με Αμερικανούς

Πράγματι, ομολογώ είχα κάποια 24ωρα που δεν είδα δήλωση του εν δυνάμει τρίτου κόμματος στην Βουλή (κατά δήλωση του προέδρου του) και ανησύχησα. Ήρθε όμως η δήλωση και ησύχασα.

Λεβέντης: Το πρόγραμμα δεν μπορεί να βγει ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν

Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο κανάλι «Ε».
Υποστήριξε μάλιστα ότι «τώρα τον χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα πράγματα».

Ερώτημα

Γιατί αλήθεια ο Λεβέντης και οι Κεντρώοι του δεν υπερψήφισαν την διάταξη για τις off shore, ενώ μιλάνε συνεχώς για τα προνόμια των πολιτικών και των βουλευτών; Επειδή μπορεί αν προσφύγουν κάποιοι στα δικαστήρια; Και λοιπόν; Ή μήπως επειδή «είναι εκδικητική διάταξη κατά της οικογενείας;».

 

Λεβέντης: Να απολογηθείτε στο λαό

Τη διαπίστωση ότι αυτή η Βουλή έχει καταστρέψει την εικόνα της έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που ταυτόχρονα κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να απολογηθεί στο λαό

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε περικοπές αποδοχών και προνομίων των βουλευτών.

Βρήκε τη λύση

Τη ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου για τον Γεώργιο Γρίβα-Διγενή, «εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοποιήθη εμφανιζόμενος» μας θυμίζει η συμπεριφορά του. Ο  πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, που, όσο περισσότερο εμφανίζεται (μόνο σε εκπομπές μαγειρικής δεν τον έχουμε δει ακόμη…..) τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται η ελαφρότητα του λόγου του.

Ο ...ευρωπαίος Λεβέντης

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου Πούτιν στη χώρα μας, μας λέει ο Λεβέντης, το κόμμα, που φιλοδοξεί να κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή του τόπου : «Όσοι θεωρούν ότι η επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα θα σημάνει την ανάπτυξη της χώρας ή την προσέλκυση δεκάδων επενδυτών πλανώνται, διότι η Ελλάδα ανήκει στο Ευρωπαϊκό τόξο, θέλει να έχει καλές σχέσεις κα

Λεβέντης: Δεν αντέχει το Ελληνικό να βγάλει καλοκαίρι

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»                                                                                                     

Στον καταυλισμό των μεταναστών και των προσφύγων στο Ελληνικό βρέθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Η «σκληρή» απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου στον Βασίλη Λεβέντη

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ                                                                                                                                                

Λεβέντης: «Εγκληματείτε αν δώσετε ψήφο σήμερα»

«ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΕΞΙ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»   

«Την οικουμενική την εμποδίζουν έξι θερμοκέφαλοι στη Νέα Δημοκρατία που λένε του Μητσοτάκη "άφησέ τους να καταρρεύσουν" και άλλοι 6 θερμοκέφαλοι που λένε στον Τσίπρα "60 χρόνια κάναμε να έρθουμε στην εξουσία"».

Λεβέντης: Κακή λύση οι εκλογές

«Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»                                              

 «Η Ένωση Κεντρώων είναι υπέρ του ευρώ και υπέρ της Ευρώπης», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη Τύπου στην Καλαμπάκα.

Η Φώφη Γεννηματά έμεινε μόνη

ΦΑΡΣΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

Ναυάγησε οριστικά το φιλόδοξο σχέδιο που είχαν στήσει οι νταβατζήδες για τεχνητή ένωση των μικρών κομμάτων του κέντρου και της Κεντροαριστεράς υπό την ομπρέλα της λεγόμενης Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Subscribe to Βασίλης Λεβέντης