Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκθεση Πισσαρίδη: Ανατροπές στη φορολογία και το σημείο που φωτογραφίζει μείωση αφορολόγητου

Μεγάλες ανατροπές στη φορολογία και ενδεχόμενη μείωση του αφορολόγητου δείχνει η έκθεση Πισσαρίδη για την ελληνική οικονομία, πάνω στην οποία θα πατήσει η κυβέρνηση για να κάνει τις όποιες αλλαγές.

Κοροϊδία Οικονομικού επιτελείου για τα ηλεκτρονικά ενοίκια - Μετράνε... ξεμετράνε από το e-αφορολόγητο

Το Υπουργείο Οικονομικών όπως φαίνεται έχει υποπέσει σε μέγα σφάλμα καθώς παρά την χθεσινή συνέντευξη του Υπουργού, όπου και διαβεβαιώθηκε ότι «Οι δαπάνες για ενοίκια θα μετρούν για την κάλυψη του ορίου 30% των ηλεκτρονικών δαπανών επί του εισοδήματος από το 2020», δεν πέρασαν ούτε 12 ώρες και...

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το "χτίσιμο" του αφορολόγητου με αποδείξεις μέσω "πλαστικού χρήματος" για το 2019

Αλλαγές πρόκειται να γίνουν όσον αφορά το ύψος των αποδείξεων μέσω "πλαστικού χρήματος" που θα πρέπει να συγκεντρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι προκειμένου να πετύχουν το αφορολόγητο όριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει τις εν λόγω αλλαγές και αναμένεται να τεθούν σε ισχύ για τα εισοδήματα του 2019.

Αλλάζουν όλα σε αγορές με μετρητά, κάρτες και αφορολόγητο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΩΣ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Σημαντικές αλλαγές στις συνήθειες των πολιτών φέρνει το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα και το αφορολόγητο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

«Κλείδωσαν» οι έμμεσοι φόροι για το πακέτο των 1.8 δισ.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ                                                                                                                                                  

Σε συμφωνία κατέληξαν η κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι των Θεσμών για το «πακέτο» της έμμεσης φορολογίας ύψους 1,8 δισ. ευρώ, όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας.

ΣΕΒ: Ανάγκη για σύνδεση του αφορολόγητου με κοινωνικά κριτήρια

ΣΕΒ: Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η αδυναμία περικοπής δαπανών αυξάνει τους φόρους, σύμφωνα με την ανάλυση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο εβδομαδιαίο δελτίο για την οικονομία.

Ποιοι και πόσο θα επιβαρυνθούν από την μείωση του αφορολογήτου

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια μισθωτών και συνταξιούχων θα επιβαρυνθούν από 500 – 600 ευρώ έως και 1.200 ευρώ ετησίως, από την μείωση του αφορολογήτου, την οποία απαιτούν οι Θεσμοί και προβλέπεται από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Τη μείωση του αφορολόγητου στους μισθωτούς ζητούν οι δανειστές

Οι δανειστές ζητούν επιτακτικά τη μείωση του αφορολόγητου ορίου των μισθωτών κάτω από το επίπεδο των 9.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, η εν λόγω απαίτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συζήτησης για τον τρόπο κάλυψης του δημοσιονομικού κενού του 2016, για το οποίο υπάρχει ήδη διάσταση απόψεων και μεταξύ των θεσμών για το ύψος του.

Subscribe to Αφορολόγητο