Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανελλήνιες 2020: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αίτησης - Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Λήγει σήμερα η προθεσμία που έχει δώσει του υπουργείο Παιδείας προκειμένου οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους σ' αυτές.

Ξεπέρασαν τις 37.000 οι αιτήσεις για το επίδομα των 800 ευρώ – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πάνω από 37.000 εργαζόμενοι έκαναν το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr, για τη λήψη της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασία

Επίδομα παιδιού 2020: Κλείνει τα μεσάνυχτα η πλατφόρμα

Tα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16 Μαρτίου θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2020, όπως καθιερωμένα συμβαίνει, πριν από κάθε πληρωμή. Στις 31 Μαρτίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση.

Aπό την Τρίτη 17/3 οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Ξεκινά την Τρίτη 17 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα έτους 2020 - Καταληκτική ημερομηνία η 31η Μάρτη.

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:

ΟΑΕΔ: Υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις περισσότερες παροχές και βεβαιώσεις

Τη μετατροπή όλων των προαιρετικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) σε υποχρεωτικές ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού για τη δραστική μείωση του συγχρωτισμού στις υπηρεσίες του, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Από αύριο οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τη χορήγηση του επιδόματος γέννησης

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση της υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, του υφυπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικί

ΟΑΕΔ: Εκπνέει η προθεσμία των αιτήσεων για το πρόγραμμα της «Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ανέργων»

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το νέο «πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων άνεργων νέων, ηλικίας 18 έως 29 ετών» του ΟΑΕΔ με έμφαση στις γυναίκες.

Νέες άδειες για μονάδες φαρμακευτικής κάνναβης - Εξετάζονται σχεδόν 130 αιτήσεις

Η αξιολόγηση υποβληθεισών αιτήσεων για έγκριση εγκατάστασης μονάδων καλλιέργειας και παραγωγής τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης βρίσκεται σε εξέλιξη.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων από το σύνολο των 129 φακέλων έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση ήδη των 125 φακέλων, δηαλδή του 85%.  

Γερμανία: Απορρίφθηκε το 75% των αιτήσεων οικογενειακής επανένωσης προσφύγων από την Ελλάδα

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) απέρριψε πέρυσι κατά το μεγαλύτερο μέρος τις αιτήσεις για οικογενειακή επανένωση προσφύγων από την Ελλάδα.

ΑΣΕΠ: Αρχίζει η διαδικασία για 5.250 προσλήψεις εκπαιδευτικών - Τα δικαιολογητικά και οι αιτήσεις

Από σήμερα, 13 Ιανουαρίου 2020 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι δάσκαλοι και καθηγητές να καταθέσουν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης τον φάκελό τους με τα δικαιολογητικά για τις 5.250 προσλήψεις μόνιμες στη Γενική Εκπαίδευση μέσω ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι οι επιλεγέντες θα στελεχώσουν τα σχολεία την περίοδο 2020-2021.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις μόνιμων δασκάλων και καθηγητών στα σχολεία

Από αύριο Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι 5.250 μόνιμοι διορισμοί δασκάλων και καθηγητών στη Γενική Εκπαίδευση, που θα στελεχώσουν τα σχολεία από την ερχόμενη σχολική χρονιά (2020-21).   

Κοινωνικό μέρισμα: Μπάχαλο με την εφαρμογή - έπεσε το σύστημα

Ανοίγει, σήμερα Τρίτη, η ηλεκτρονική εφαρμογή  για την υποβολή των αιτήσεων για τα κοινωνικό μέρισμα. Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη από την κυβέρνηση δικαιούχοι είναι 253.000 νοικοκυριά, τα οποία θα λάβουν από 700 ευρώ.

Subscribe to Αιτήσεις