Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συρία: Δεκαοχτώ άμαχοι νεκροί, ανάμεσά τους έξι παιδιά, από αεροπορικές επιδρομές του συριακού στρατού στην Ιντλίμπ

Χθες Σάββατο, δεκαοχτώ άμαχοι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές του συριακού στρατού στην επαρχία Ιντλίμπ, τελευταίο προπύργιο των ανταρτών και ισλαμιστών που πολεμούν εναντίον του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, που υποστηρίζεται από τη Μόσχα, παρά την εκεχειρία που ανακοίνωσαν Τουρκία και Ρωσία.

Ηγετικό στέλεχος της Αλ Νόσρα σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή

Σημαντικό στέλεχος της πτέρυγας της Αλ Κάιντα στη Συρία, του Μετώπου Αλ Νόσρα, σκοτώθηκε την Κυριακή σε αεροπορική επιδρομή στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, μαζί με τουλάχιστον άλλους 20 μαχητές που περιελάμβαναν και ξένους τζιχαντιστές, μετέδωσε το Reuters.

Αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ κατά στελέχους της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης αλ Σεμπάμπ

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή εναντίον ανώτερου στελέχους της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης αλ Σεμπάμπ της Σομαλίας, η οποία συνδέεται με την αλ Κάιντα, ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Τουλάχιστον 30 νεκροί στην Υεμένη σε αεροπορική επιδρομή της συμμαχίας αραβικών κρατών

Τριάντα ως σαράντα άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, αλλά και σιίτες αντάρτες, έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο σε μια αεροπορική επιδρομή που έπληξε μια αγορά σε μια πόλη βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της Υεμένης.

Subscribe to αεροπορική επιδρομή