Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επικό: Την έπιασαν σε εξετάσεις με σκονάκι... μήκους 2 μέτρων

Επικό: Την έπιασαν σε εξετάσεις με σκονάκι... μήκους 2 μέτρων

Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς έχουν κάποια στιγμή κάνει σκονάκι σε περίοδο εξετάσεων, ή τουλάχιστον έχουμε μπει στον πειρασμό. Συνήθως, όπως είναι λογικό, τα σκονάκια είναι μικρά για να μην τα αντιλαμβάνονται οι καθηγητές που επιτηρούν τις εξετάσεις.

Μία φοιτήτρια από την Ουκρανία όμως, είχε άλλη άποψη και αποφάσισε να το… τερματίσει, φτιάχνοντας ένα σκονάκι που έφτανε τα δύο μέτρα σχεδόν! Φυσικά το συγκεκριμένο σκονάκι δεν πέρασε απαρατήρητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko στο Κίεβο. Η φοιτήτρια εξεταζόταν στο μάθημα της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Ιστορίας από το 1861 ως το 1918 και όπως είναι προφανές είχε σπαταλήσει αρκετό χρόνο και προσπάθεια για να ετοιμάσει το τεράστιο σκονάκι.

Αυτή την προσπάθεια φαίνεται να εκτίμησε και ο καθηγητής που την έπιασε Γιεβγκένι Μάγκντα, καθώς την άφησε να συνεχίσει το γράψιμο και δεν την «έκοψε». Μάλιστα, ο ίδιος έβγαλε φωτογραφία το σκονάκι και το δημοσίευσε στα social media γράφοντας σύμφωνα με την Daily Mail:

«Αυτό είναι το σκονάκι μιας φοιτήτριας… Τελικά πέρασε τις εξετάσεις. Συνήθως με ένα τέτοιο σκονάκι θα την “έκοβα”. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν το έκανα γιατί εκτίμησα την προσπάθειά της».

Σκονάκι