Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ποιος είναι ο μισθός του νέου CEO του Twitter

Ποιος είναι ο μισθός του νέου CEO του Twitter

Ο Τζακ Ντόρσεϊ άφησε το Twitter, γιατί έχει άλλη δουλειά (100 δισεκατομμυρίων δολαρίων και επειδή οι μέτοχοι τον πίεζαν να διαλέξει μεταξύ Twitter και Square) και επέλεξε για αντικαταστάτη του αυτόν που λατρεύουν να βλέπουν όσοι επενδύουν στην πλατφόρμα.

Τον Παράγκ Αγκραγουάλ, ο οποίος αναλαμβάνει νέος CEO. Πλην μιας: του μισθού του. Όπως αναφέρουν έγγραφα που κατατέθηκαν σε αρμόδιες αρχές, o Αγκραγουάλ θα πάρει 1.000.000 δολάρια, ως ετήσιο μισθό. Αυτό είναι το δεδομένο. Επιπροσθέτως, υπάρχουν πολλά μπόνους επιδόσεων που αντιστοιχούν στο 150% του ετήσιου μισθού, ενώ πήρε και μετοχές αξίας 12.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ποιος είναι ο μισθός του νέου CEO του Twitter

Δεν ξέρουμε αν θυμάστε πόσα έπαιρνε ο Ντόρσεϊ, αλλά γενικά δεν είχε μισθό ενώ από το 2018 έως φέτος λάμβανε 1.40 δολάρια το χρόνο. Προφανώς επρόκειτο για συμβολικό ποσό. Για την ιστορία, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ παίρνει 1 δολάριο ως ετήσιο μισθό. Αυτή είναι και η αμοιβή του Λάρι Πέιτζ της Alphabet, όπου ανήκει η Google. Εξυπακούεται πως βγάζουν εκατομμύρια από τις μετοχές και τις λοιπές δραστηριότητες.