Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟK: «Προπηλάκισαν τον Γκαγκάτση οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

ΠΑΟK: «Προπηλάκισαν τον Γκαγκάτση οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Τα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σχολίασαν οι άνθρωποι του Δικέφαλου του βορρά. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ενημέρωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ένταση που δημιουργήθηκε κατά την άφιξη της αποστολής, που την περίμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού, οι ασπρόμαυροι υποστηρίζουν πως υπήρξε προπηλακισμός του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση.

Πέραν αυτού, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο και για ένταση των οπαδών του Ολυμπιακού με την αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση από τον Δικέφαλο του Βορρά αναφέρει: «Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι καλά, βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια, έστω και με καθυστέρηση. Παρά το ότι στο πρωινό meeting ασφαλείας είχε συμφωνηθεί η ομάδα να περάσει με το λεωφορείο μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων όπως γίνεται κάθε φορά, η αστυνομία δεν φρόντισε ώστε η αποστολή να περάσει την πόρτα του γηπέδου, η οποία παρέμεινε κλειστή, παρά το αντιθέτως συμφωνημένο.

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον κ. Γκαγκάτση, ενώ υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στα ΜΑΤ και οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θεωρητικά αποκλεισμένο χώρο, από τον οποίο πέρασε η αποστολή».

Πηγή: filathlos.gr