Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Δεκάδες μηνύματα κατά βουλευτών

Έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ - Δεκάδες μηνύματα κατά βουλευτών

Χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 3-2 εισηγήθηκε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Ο τρόπος που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα δείχνει την ξεκάθαρη πολιτική χροιά που έχει η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία φέρει την «σφραγίδα» του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Στο πλαίσιο αυτό, από χθες το βράδυ είναι έντονες οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε η πρώτη αντίδραση μεγατόνων από τον Θοδωρή Ζαγοράκη που, μετά το πόρισμα της ΕΕΑ για υποβιβασμό του Δικεφάλου του Βορρά, δεσμεύτηκε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία αν αυτό γίνει πράξη.

Ακολούθως, θέση για την παραπάνω απόφαση πήρε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως «για μία ακόμη φορά το πρωτάθλημα παίζεται εκτός γηπέδου».

Την ίδια ώρα, δεκάδες φίλαθλοι των ασπρόμαυρων στέλνουν μηνύματα και στους υπόλοιπους ανθρώπους της πολιτικής τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και γενικότερα από τη Μακεδονία και απαιτούν από αυτούς να πάρουν επίσημα θέση.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα στους επίσημους λογαριασμούς τόσο του βουλευτή Σταύρου Καλαφάτη όσο και του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα.

πηγή: filathlos.gr