Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ψάχνεται» σε Ιταλία και Ισπανία για χαφ ο Ίβιτς - Ανοιχτό και για προσθήκη στόπερ στην ΑΕΚ

«Ψάχνεται» σε Ιταλία και Ισπανία για χαφ ο Ίβιτς - Ανοιχτό και για προσθήκη στόπερ στην ΑΕΚ

Ο Ίλια Ίβιτς έχει πιάσει για τα καλά δουλειά τις τελευταίες μέρες, καθώς μετά την παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ, κοιτάζει την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου θέλει να ενισχυθεί η ομάδα τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αν δεν βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ίβιτς φουλάρει για την ενίσχυση που χρειάζεται η ΑΕΚ και είναι πιθανό μέχρι το τέλος της προθεσμίας για τους ελεύθερους (14/9) να αποκτήσει έναν ή δύο ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να απασχολεί για τον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι και ο Τζον Ογκού. Όμως, ο Ίβιτς, που έχει στρέψει την προσοχή του στις αγορές της Ιταλίας και της Ισπανίας, δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση για τον Νιγηριανό πρώην χαφ της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η ανάγκη της ΑΕΚ και για σέντερ μπακ και αν βρεθεί κάποια αξιόπιστη λύση, είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος θα την κυνηγήσει.

πηγή: filathlos.gr